Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

moje zycie uczuciowe :]

Polecane posty

Gość nie możecie przejść na maila
Oczywiście. Może nie są to jakieś wielkie nałogi - słabości może raczej. Ale papierosów nie palę.

Gość nie możecie przejść na maila
Pal więcej. :D Cześć. Owocnego pisania.

Michaszkoo to jak odpowiesz na zadane przez nas pytania:)?? ja właśnie rzucam - powiem wam że ciężko jest po tylu latach :-P

laczego się skończyły hymmm, dwa najważniejsze dla mnie to jeden przez zdradę a drugi bo okazało sie że mojej kobiecie bardziej zależy na wygodzie niż na mnie, reszta hymmmmm zazwyczaj z braku tego czegoś

Gość si.
Hmm.. A kiedy miales 25 lat... jak podchodziles do zwiazku i pojecia milosci?

miałem kilka związków twajacych krócej niż rok i jak pisałem jeden ponad 2 latni i jeden trwający prawie 3 lata

Gość si.
czyli byles wtedy mocno zabujany :P hormony?

wiesz z perspektywy czasu uważam że to było bardziej pożądanie niż miłość ale jak zwał tak zwał w każdym razie skończyło się

Gość si.
i z pezspektywy czasu...ciezko jest odroznic milosc od pozadania?

Gość si.
Powinno, ale mylimy sie, czasami pozadamy a myslimy, ze kochamy. Bylam ciekawa czy masz jakis patent na sprawdzenie takiej milosci ;) W koncu z perspektywy czasu mozna dorobic sie wlasnego zdania na ten temat :) Choc moze sie myle..

tak mam swój patetnt, ale on nie zawsze działa więc w sumie nie jest patentem tylko formą swojego rodzaju sprawdzianu

jak budze sie rano obok kobiety patrze na nią i myśle sobie że chcętnie bym jej zrobił śniadanie to znaczy że to było dla mnie coś więcej niż pożądanie

nie myląc z pożądaniem oczywiście bo o tym nawet nie wspomnę :) jeżeli facet swoją osobą nie będzie mnie drażnił.... będę potrafiła go przytulić, pijąc kawę będę umiała z nim rozmawiać i poczuję że za tą osobę mogę skoczyć w ogień ( w przenośni to mówię:-P) to będzie to ...to coś ---- niestety u mnie to tak łatwo nie przychodzi :D

Gość si.
kazdy patent jest dobry tylko nie zawsze sytuacja taka :) ciezko okreslic czy to milosc czy pozadanie... po dobrym seksie mozna chciec sie odwdzieczyc i zrobic sniadanie.. trudny temat ;)

nie tak łatwo się zakochuje ... czy też nie jest mi łatwo kogoś pokochać

Gość si.
ja sie zakochuje srednio pare razy w roku :) pokochac bylo mi latwo... ale trudno kochac dalej... porzadanie?