Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michaszkoo

moje zycie uczuciowe :]

Polecane posty

co rzecz jasna nie zmienia faktu że takowa sie znajdzie szczególnie że jesteś bardzo młoda nie to co ja :]

mówisz o "si"?? taki stary też nie jesteś ale chyba już staro się czujesz ??:)

czuję sie staro ale nie wygldam co może być ciekawostką i nie nie mówię o si mówię a raczej piszę o Tobie

co jest przyczyną tego że czujesz się staro?? znaleźć faceta nie jest mi trudno ale pokochać już trudniej.... dlatego nie wchodzę w żadne związki i przygód też nie uznaję - a czy spotkam takiego dla którego poświęcę wiele, sama nie wiem

nie mam dzieci prawdopodobnie nigdy nie bedę już ich miał w sensie swoich własnych, mam 35 lat, spoko z wyglądu wydaje mi sie że z charakteru też dbam o siebie, ustabilizowany finansowo a i tak ciągle nie moge znaleźć odpowiedniej kobiety i dlatego właśnie czuje sie staro

Michaszko a może tak na jednym temacie zaczniemy siedzieć bo jakoś się czuje rozdwojona:Dhaha nie masz dzieci...ale to ie jest powiedziane że ich nie będziesz miał :) no i tak samo jest z kobietą, nie wiesz kiedy trafisz na tą swoją jedyną....teraz może źle szukałeś:) a powiedz mi pod jakim względem było wygodnie twojej kobiecie?

jak w delikatny sposób natrętnej gówniarze powiedzieć żeby jednym słowem przestała mnie szpiegować i ogolnie żeby spadała???

aaaa no to niezbyt dobrze pewnie troszkę winy jest w tym też twojej ...ale to nie ja powinnam oceniać :)

nrmalnie gapi sie na mnie dniami i nocami ma może z 17 lat a natretna jest jak niewiem ostatnio - Niewiem skąd zdobyła mój domowy numer tel. i wydzwania do mnie non stop, albo stoi pod bramą i sie patrzy na mnie albo siedzi u siebie na ogrodzie i sie patrzy przez lornetkę. Starałem sie być najpierw dla niej miły bo to jest dziecko no i moja sąsiadka domek obok ale już mnie to wkurzać zaczyna w dodatku jak przechodze obok jej domku i ona stoi na zewnątrz to gwiżdże i zarzuca głupie komentarze

gdałem z jej bratem to mi powiedział że sie zakochała chyba :D:DD:D:D buhahaha w takim klocu jak ja w dodatku 35 letnim masakra

możliwe że się podkochuje to normalne w tym wieku;-)- szuka się tam jakiegoś obranego "ideału" - czy też będzie to spełnione uczucie czy też nie:D masz do wyboru - nie zwracać na to uwagę w razie jakichkolwiek nachalniejszych komplikacji powiedzieć jej w obecności rodziców parę słów oczywiście nie raniąc jej młodzieńczych uczuć :)

Gość what,,,,
Michaszko Ty naprawde masz tyle lat? cos taki infantylny jestes

Gość what,,,,
i chyba sciemniasz:P

hehe nie chcesz nie musisz w to wierzyć ale zastanów się po co miałbym kłamać?? nie wiedzę sensu a że jestem infantylny hymmmmmmm, może i racja nie mnie to oceniać

to jeżeli to dziecko jak mówisz ma obsesję to porozmawiaj z rodzicami te nastolatki teraz są odważne :D