Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimnazjalistka ;)

chyba sobie nagrabilam

Polecane posty

Gość gimnazjalistka ;)

mam 16lat,jestem w 3 kl gim. dzis mialam na 9 ale nie wyrobilam sie, za przeproszeniem dostalam s*aczki,brzuch byl strasznie spuchniety,czulam sie b.Zle. poszlam na 10;30,i co najgorsze,weszlam juz i dyra mnie widziala..z tego wszystkiego przed klasa zauwazylam ze nie mam mundurka :o dzis jest kontrola i za brak,sprawowanie w dol idzie. bylo po dzwonku i w panice wyszlam ze szkoly.wych.czesto dzwoni do rodzicow ;/poza tym mam brata w szkole,a to straszny kabel.za tydzien wywiadowka.. ale nie oplaca mi sie wracac na 1 lekcje.co ja poczne,gdy ktos sie dowie? a może nie potrzebnie panikuje? nie lubie klamac ani oszukiwac... nie spojrze na rodzicow dzis :o co robic?

Gość gimnazjalistka ;)
up

Gość wycisz telefon stacjonarny
i miej nadzieję, że na komórki nikt nie zadzwoni o ile twoi rodzice posiadają, a brata można przekupić

Gość Najlepiej zasłonić się
Powiedz rodzicom o tej sraczce,że myslałas,że ci przeszło i dlatego poszłas do szkoły.Ale niestety w szkole znowu cie dopadła i musiałas wrócic do domu.jeżeli nie sprawiałas im wiekszych problemów wychowawczych to powinni uwierzyć

Gość gimnazjalistka ;)
dziekuje za rady:)jestem sama w domu,a na komorki nie mam wplywu bo rodzice sa w pracy i mogą odebrac :o szczerze to jestem zbuntowaną nastolatką i sprawilam im troche klopotow...

Gość gimnazjalistka ;)
wolalabym juz tego nie robic,zaoszczedzic im zmartwien ale dzis to byl czysty przypadek.. brata nie da rady przekupic :(

Gość gimnazjalistka ;)
up

Gość gimnazjalistka ;)
!!! :o

Gość gimnazjalistka ;)
o cholera! teraz mamy lekcje z wychowawczynią :( przed chwilą dzwonil domowy! może to ona?! nie odebralam,wiec pewnie zaraz będzie dzwonic na kom. :( jezeli sie wyda,to moze powiem ze se zwolnilam np po 3 lekji? Tylko czy to łykną:(??

Gość gimnazjalistka ;)
się az cala sie trzese :o

Gość gimnazjalistka ;)
i co teraz???