Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dan-ka

jaki wóżek dla trzymiesiecznego dziecka?

Polecane posty

Gość oł noł
A do tej pory w czym to dziecko jezdzilo, co?

Gość priwawka
A dlaczego wożenie 3-4 miesięcznego dziecka w spacerówce to idiotyzm ? Przecież rozkładasz dziecku oparcie na płasko i dziecko może normalnie leżeć jak w gondoli. Przecież nie posadzisz tak małego dziecka przed oparciem rozłożonym na 90 stopni. Ja mam taki wózek,że gondola jest dość mała, dziecko szybko mi z niej wyrosło i jak miał 4 miesiące, gniótł się w tej gondoli strasznie, zrobiła się za krótka. Przerzuciłam się więc na spacerówkę, ale na siedząco dziecko miało oparcie dopiero, jak miał 6-7 miesięcy i sam siedział.

Gość karmelikowa
racja, ale można też kupić spacerówkę, która ma opcję zrobienia z niej gondoli- czyli rozkłada się całkiem na płasko i ma takie jakby zabezpieczenia do okoła i specjalne śpiworki albo wkładki

Gość popiepszona
ja nie widziałam takich wózków, żeby ze spacerówki zrobić głęboki, a szkoda, bo pewnie bym wtedy kupiła...

Gość ktoToTAKI
ale można kupić np. fotelik rozkładany go gondolki... i mieć dwa w jednym.

Gość witamineczka..
jane ma takie gondolki / foteliki - rozkładane na płasko.

Gość wwwww
ja mam ten wózeczek, z taką właśnie gondolką, kupiłąm bo synus ma sie urodzic pod koniec kwietnia, wiec bedzie juz cieplo, i pewnie bardziej przyda mi się fotelik:)

Gość mijan
"ja mam ten wózeczek, z taką właśnie gondolką" a jaki to jest dokladnie typ jane?

Gość wwwww
w zasadzie wózek może być różnego modelu (stelaż i spacerówka) bo gondolki MATRIX - czyli te foteliki rozkładane na płasko mają możliwość zamontowania do większości stelaży jane :) więc w zasadzie możesz wybrać z kilku modeli i do nich wybrać właśnie tą gondolkę:)

Gość gość
Ja mam easygo virage. Spaceróweczka z szerokim oparciem. Idealna dla takich maluchów.