Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka90

Do Końca Czerwca -15kg mniej! kto się przyłączy??

Polecane posty

Witam! mam 21 lat i ważę 80kg , bardzo chciałabym schudnąc 15kg , daje sobie na to 2 miesiace. w ostatnim czasie schudłam od listopada do kwietnia 15 kg. W pół roku 15 kg a teraz zamierzam to zrobic w 2 miesiace!te 15kg zrzuciłam tylk przez to ze duzo się ruszałam i nie jadłam słodkiego.Kto ze mną????? Pozdrawiam

mi by się przydało zrzucić jeszcze jakieś 5kg waże 65 przy wzroście 171m to nie dużo zwłaszcza że już baaardzo dużo schudłam ważyłam 86kg

Gość zazdroszcze Kate
kitana2000 jak udalo cie sie schudnac tyle i ile to potrwalo?

Gość zazdroszcze Kate
w 2 tygodnie 17 klio? ale to chyba tylko po porodzie co? bo ja nie jem slodyczy i fast foodow i schudnac nie moge. nikt mi nie wierzy :-(

po depo-proverze miałam spowolniony metabolizm po porodzie nabrał on dawnej prędkości i stąd takie szybkie schudnięcie

17 kg w 2 tygodnie ... wooww! ale to po porodzie to wiadomo , tym bardziej jak się karmi dziecko piersią to trzeba stosowac specjalne diety , zeby dzicko kolek nie miało i wtedy zrzucenie tych kg ie trwa zbyt długo, a tym bardziej wydaje mi sie , ze jak ktos przez cale zycie jest szczupy i urodzi dziecko to chwila moment i wraca do swojej figury , niestety grubaski mają inaczej.... wiem, ze mi np trudniej bedzie zrzucic po ciazy te kg dlatego jeszcze nie mysle o tym bo chce sie dobrze przygotowac do ciąży-zrzucic kg juz teraz! a co do 15 kg mniej do końca czerwca... wydaje mi sie ze jest to realny cel... chociaz ostatnio przez pol roku tyle zrzuciłam ...

KATIANA2000 171 wzrostu i 65 kg... na pewno świetnie musisz wyglądac:) ja jestem niższa, mam 167 , moja wymarzona waga to 63kg. ale juz teraz jest dobrze.... kiedys ważyłam 95kg wiec te 15mniej to juz sukces:)