Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaa

zazdroszczę Kate Middleton

Polecane posty

Gość alicja w.
teraz czekamy na bobo:D

Gość najbardziej powalił mnie tekst
o przystojnym mężu- mi chyba ten ryj najbardziej by uwierał! kiedyś pamiętam był całkiem całkiem a potem jak go zobaczyłam w tv to myślałam że to zupełnie inny człowiek normalnie masakra- robi się podobny do ojca! ja mam przystojnego męza :) i nie zamieniłabym go na tego paszteta williama - jest targiczny i choćby dawali mi miliony nie wyszłabym za niego!

kate nie będzie królową baranki!

No tak, Wy wiecie najlepiej, ze ona go nie kocham, tylko kocha jego hajs. Niczym medium, zazdroszcze takowych zdolnosci. Rozwijajcie je moze, przydadzą Wam sie. :O 🖐️

a co do Kate to uważam że jest piekna i współczuje że trafiło jej sie takie badziewie :(

Gość miisisisisisisi
zyczę im nieszczescia... :D

Gość po analu
jestmismutnobardzo , ona miała jego fotkę już w szkole średniej i mówiła wszystkim ,że będzie żoną księcia, później się dowiedziała gdzie idzie na studia i polazła za nim specjalnie

Hahahahahahahahaha 10/10 Jestem ciekawa skąd to wiecie, tepe koorvy. Na forume przeczytałyście, w fakcie, a moze w tv w wiadomosciach było? :classic_cool:🖐️ Zajebiste źródła informacji macie zaściankowicze. :classic_cool:🖐️

Gość kate willlliam
Jesli nie mogles obejrzec w tv sciagnij i spokojnie obejrzyj! !! !!! Ślub stulecia Kate i william do ściągnięcia Ślub stulecia Kate i william download LINK DO SCIAGNIECIA FILMU: http://www.fileserve.com/file/HW8emMv/Kate_William_wedding.avi NAJNOWSZE KODEKI DO FILMOW z Kwietnia 2011 http://www.fileserve.com/file/xNw7PC3/kodeki-do-filmow.rar Ślub stulecia Kate i william online

Dziecko, zespół downa to poważna choroba, także jak śmieszą Cie takie żarty, to raczej nie ma sensu dalsza konwersacja z Tobą. Ziej dalej zazdrością i zawiścią. 🖐️

Gość wow keri spoważniała
ciekawe co jej sie stao :classic_cool:

Gość a jeszcze niedawno
sama wyzywała od downów

Gość fgjrz
kretyni....... wnioskujecie cos z jakiegos glupiego filmu . przeciez to oczywiste ze ten film ma duuuuzo zmyslonych scen na potrzeby wiekszej ogladalnosci . glupota ludzka .....

Gość fgjrz
twoje wypowiedzi mowia same za siebie ;]

Gość a ja nie zazdroszczę
bo on mi się okropnie nie podoba. Ona za to jest piękna wg mnie. Ale chyba nie chciałabym, żeby moje życie wyglądało tak jak jej - kasa kasą, można ją mieć a jednocześnie nie być non stop pod lupą całego otoczenia. Toż dziewczyna nie będzie mogła normalnie do sklepu po tampony wyjść sama, coś mi się wydaje... A moja mama, prosta kobieta tylko popatrzyła na nich i stwierdziła, że ona to go na pewno nie kocha... :P

Ja również zazdroszczę Kate. Dziewczyna nigdy nie będzie martwić się o pieniądze, będzie ubierać się u najdroższych projektantów, zwiedzać świat, pozna wiele znanych osób, będzie mogła pomagać ludziom. Do tego ma jeszcze miłość, fajnego męża. Żyć nie umierać. Szczęściara!!!! A co do plotek i paparazzci... tak jakby zwykli ludzie nie byli oczerniani

Gość ssdsdv
Boze jak czytam takie wypowiedzi jak czekoladka to mi sie slabo robi....tak ludzie zwykli sa oczerniania ale w przeciwenstwei do celebrytow moga sobie spokojnie w nosie pogrzebac , jak maja ochote nalozyc dresy to je zakladaja a celebryci beda na oczach calego siwata z milionem przykrych komentarzy, onicaly czas 24h na dobe sa na swieczniku, kazdy ruch kazdy gest kazde slowo jest pod lupa, nie wspomne o tym ze media uwiuelbiaja manipulowac informacjami i robia to non stop do konca zycia te osoby nie beda mialy spokoju, jesli komus podoba sie takie zycie to musi byc glupcem, masochista