Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaaa

zazdroszczę Kate Middleton

Polecane posty

Gość ssdsv masz racje
dlatego ja też, szczerze nie zazdroszczę

Gość dość wyraźna
ja też jej zazdroszczę... taki piękny ślub jak z bajki. żyję się tylko raz i na dodatek się kochają! więc powinno być to udane małżeństwo

Gość ssdsdv
nie zycze tej parze niczego dobrego, kate jest lisica przebiegla i doskonale widziala jak ma to wszystko rozegrac. nie ufam jej totalnie

Gość dość wyraźna
co do kate... brakuje mi w niej czegoś nie ma takiego uroku który mnie ujmuje Diana miała jej czegoś brakuje...

Gość ssdsv masz racje
ja mimo wszystko życzę im wiele wiele szczęścia. żeby ta presja ich nie zniszczyła

Gość dość wyraźna
a jezeli chodzi o siostre Kate Pippe,... to mówili ze ma chłopaka jak sądzicie - jest zaproszony na ślub?

Gość gtghqghw4h4
ja też jej trochę zazdrośiłam do czasu, aż wyczytałam gdzieś, że musiała podpisac intercyzę (w miarę oczywiste) ale tez jakieś oświadczenie, że w przypadku rozwodu nie będzie mogła uczestniczyć w wychowaniu dzieci tylko będa jej wyznaczane jakieś wizyty.

Gość kto mieszka w uk
i oglądał o niej program w tv ? od czasów szkoły rozpowiadała wszystkim ,że ustrzeli sobie williama, pociekła za nim na studia, na ten sam kierunek nawet i robiła wszystko żeby go mieć

Gość gtghqghw4h4
za wczesnie wysłałam:) Ja mam dzieci i nie wyobrażam sobie życia ze świadomością, że nawet jeżeli rozwód odbędzie się z winy mojego męża lub jakiegoś jego widzimisię, bo np. on znalazł sobie kochankę i mnie już nie chce, to dzieci praktycznie zostają mi zabrane.

Gość dość wyraźna
na to wskazuje, że ich znajomość to nie przypadek...tylko ukartowany bieg wydarzeń ale faktem jest ze jakby William nie chciał to by nie chciał i basta ale z drugiej strony ciekawi mi kto stanąłby na jego drodze jakby middeltówna nie narzucała się za wszelką cenę aby go poznać

Gość kto mieszka w uk
uczestniczyć w wychowaniu dzieci tylko będa jej wyznaczane jakieś wizyty. bzdura, wizyty bez ograniczeń, wspólne wakacje itp

Gość ssdsdv
to czego brakuje kate w jej oczach to cieplo, szczerosc, wrazliwosc. brakuje jej tego w sercu..., dlatego jej nie ufam, nie ufam i koniec. ja mysle ze william tez sie wahal, nie bez powodu czekal az 8 lat z ta decyzja, czy zakochany prawdziwie mezczyzna, ufajacy tak sie zachowuje?? ja też jej trochę zazdrośiłam do czasu, aż wyczytałam gdzieś, że musiała podpisac intercyzę (w miarę oczywiste) ale tez jakieś oświadczenie, że w przypadku rozwodu nie będzie mogła uczestniczyć w wychowaniu dzieci tylko będa jej wyznaczane jakieś wizyty. o Boze co za upodlenie!!!! nigdy ale to nigdy nie zgodzilabym sie na to, chocby nie wiem co, jak nisko trzeba upasc...jestem w szoku ile ta larwa jest w stanie zrobic dla prestizu...

Gość nie naciskaj
ślub mi sie podobał,ona niczego sobie,on brzydki, wole młodszego :D ALe jej nie zazdroszcze, ani mnie ten ślub grzeje ani ziąbi :) ale niech żyją szczęśliwie i długo. A wie może kto to była za dziewczyna co niosła kate tren? Ona była piękna :p

Gość kto mieszka w uk
jej siostra , a na tvn24 powiedzieli ,że siostra jechała z nią samochodem a to nie jest prawdą

Gość przestancie, kim by nie
była nazwalibyście ją larwą. ty jej ufać nie musisz. a skoro sie z nią ożenił to znaczy, że chciał bo ją kocha.

Gość analupoo
z tym uniwerkiem to podobno i jej i mamusi pomysł! obie lisice ! tamta dała tyłka pilotowi (stewardessa) a tej trochę lepiej poszło

porównanie Kate i Diany no cóż, ta pierwsza jest młoda całe życie przed nią i życzę jej jak najlepiej, a Diana była zjawiskowa i niezwykła i miała w sobie tyle ciepła co powodowało że ludzie ją kochali szczęścia młodej parze

Gość gtghqghw4h4
"bzdura, wizyty bez ograniczeń, wspólne wakacje itp" wizyty bez ograniczeń czyli co? Całodobowo może z tymi dziecmi przebywać? Śmiem wątpić. Co do wakacji to fakt, też ma prawo z dziećmi spędzić, ale to moim zdaniem i tak za mało, nie wyobrazam sobie nie miec żadnego wpływu na wychowanie własnych dzieci.

Gość ssdsdv
no pewnie ze pomysl jej matki byl zeby wyslac kate tam gdzie studiowal william, powtarzam wam to wszystko bylo zaplanowane i bardzo dobrze rozegrane, a powod dla ktoregio will sie oswiadczyl to napewno nie byla milosc. kate jest przebiegla i dziwie sie ze jest tak duzo ludzi dajacych sie omamiac przez nia

Gość 3krotka333
Mówili w tv że będzie mogła widywać dzieci bez ograniczeń,ale nie będzie mogła podejmować decyzji co do ich wychowywania itp. Jaka normalna kobieta się na to zgodzi?? Albo ślepo zakochana,przekonana na 1000% że związek się nie rozpadnie(co jest głupotą ,bo życie różnie się może potoczyć),albo wyrachowana,która dla kasy i prestiżu zrobi wszystko i wszystko zniesie,nawet nieudane małżeństwo,albo taka która nie chce mieć dzieci.

Gość przestancie, kim by nie
ssdsdv no pewnie ze pomysl jej matki byl zeby wyslac kate tam gdzie studiowal william, powtarzam wam to wszystko bylo zaplanowane i bardzo dobrze rozegrane, a powod dla ktoregio will sie oswiadczyl to napewno nie byla milosc. kate jest przebiegla i dziwie sie ze jest tak duzo ludzi dajacych sie omamiac przez nia a w smoleńsku to ruscy zestrzelili TU 154 :classic_cool:

Gość Miss Irony
Nie uwierzę, że to Kate miała plan zdobycia księcia. Przecież w tej szkole były setki dziewczyn, może nawet ładniejszych i mądrzejszych niż ona. Jakie było prawdopodobieństwo, że książę będzie ją chciał, a ponadto, że się z nią ożeni? To nie jest tak, że jak chcesz kogoś uwieść, to go na pewno uwiedziesz. Czasami po prostu nie jesteś w typie tego faceta i choćbyś na głowie stawała, to nic z tego nie wyjdzie. Poza tym, musiała mieć szczęście, bo prawdopodobieństwo, że babcia Ela wydałaby pozwolenie na to małżeństwo, było bardzo znikome. Dziewka z ludu jeszcze nigdy nie poślubiła księcia z brytyjskiej rodziny królewskiej. Znając konserwatyzm babci Eli, można było się spodziewać, że z tego związku nic nie wyjdzie. Kate byłaby po prostu młodym mięskiem dla księcia, a kiedy już znudziły się nią, babcia kazałaby mu ożenić się z jakąś wybraną dla niego arystokratką.

Gość było o niej w angielskiej tv
no tak, wy w polsce zapewne lepiej wiecie 🖐️

Gość nie naciskaj
dziekuje za odp, właśnie mówili że siostra jechala w aucie z Kate i dlatego nie mogłam skojarzyć tej drugiej :p

Gość było o niej w angielskiej tv
poza tym ona go odbiła po pierwszym, roku na uniwerku innej lasce

Gość Miss Irony
Także, myślę, że miała sporo szczęścia. Znalazła się w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. A William zeczywiście zbrzydł bardzo.

Gość Miss Irony
*rzeczywiście

Gość ssdsdv
Boze tyle bylo programow o niej wypowiedzi ludzi z jej otoczenia cala masa...wiec ja sobie tego nie zmyslam. wszystko poczawszy od faktu ze bezwzglednie odbila williama innej lasce, ze byla jego fanka przed tym jeszcze jak sie poznali, jej matka wyslala ja specjalnie na ten sam uni skonczywszy na tym ze z godzila sie podpisac tak miazdzaca dla niej intercyze...swiadczy o tym jak bardzo jest bezwzgledna i wyrachowana. ale pierwsza podst rzecz-jej geba nie lubie na nia patrzec robi mi sie nieprzyjemnie, jest w niej cos co odrzuca i nie pozwala zaufac. czytalam dzis na forach bryt. takie same komenarze

Gość oczywiście D
i masz z tego powodu problem :D to się nie patrz na nią :D