Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirek...

Jak podoba Wam sie Kate? :)

Polecane posty

Gość szafirek...

Bo mi bardzo. Wlasnie takie prostej i elegnackiej sukni sie spodziewalam. Podoba mi sie tez fryzura i kolczyki.

Gość sdfvsdd
niestety nie widzialam slubu moze pozniej lookne, a jesli o sama urode pytasz to nie podoba mi sie ta kobieta bardzo, poza tym zle jej z oczu patrzy, nie potrafie jej zaufac

Gość ........kropka....
Ładnie wyglądała, miała krój sukni "na księżnizczkę" tego chyba każdy spodziewał się. Wyglądała prosto i elegancko, dobrze, że nie miała włosów upiętych w kok , bo to takie pospolite, ALE moim zdaniem ładniej wyglądała druhna-siostra Kate w tej białej sukni z rekawkiem-cuuudownie!

Gość szafirek...
No suknia siostry sliczna ale ta biel jakos mi nie pasuje. Moim zdaniem powinna byc w jakims innym kolorze, chociazby kremowym.

Gość nawet fajna
bardzo elegancko wyglądała, wszystko do siebie ładnie pasowało. tylko bukiet taki trochę bez kształtu. a co do fryzury to chętnie sama bym taką sobie zafundowała na własny ślub, ale włosy nie takie :(

Ja uwazam, ze wygladala naprawde pieknie. Sliczna suknia, klasyczna i elegancka. Bardzo podobna do sukni, w ktorej Grace Kelly brala slub.

Gość nawet fajna
a czy Wy myślicie, że ona mogła sobie wybrać wszystko sama jak każda normalna panna młoda? wątpię, żeby wszystko było wedle jej gustu i życzenia. zapewne babcia williama miała wiecej do powiedzenia na temat sukni, fryzury i makijażu niż sama zainteresowana. to wszystko stworzyły projektantki, wizażystki, stylistki i spece od dworskiej etykiety. ona sama zapewne nie miała za dużo do gadania

Gość prinzesska27
Ja ogladalam 6 godzinna relacje ze slubu. Bardzo mi sie podobala...

Gość tu widać lepiej
tu nie chodzi o to, że sama nie wybierała, ale o to, że wygląda TANDETNIE!!! Tu widać lepiej porównanie z prawdziwą księżniczką Grace Kelly: http://www.plejada.pl/21593,2,17,ksiezna-catherine-jak-grace-kelly,fotogaleria_duze.html#foto

Oczywiście jak zawsze wypowiedzi z jadem... Chciałabym zobaczyć Wasze zdjęcia "idealne Panny Młode" jeżeli jesteście już po ślubie :/ Każda tylko krytykować potrafi, a jestem bardzo ciekawa jak Wy wyglądacie i czy jesteście zawsze tak perfekcyjnie ubrane, uczesane i umalowane.... Moim zdaniem jak się oglądało transmisję to wszystko wyglądało pięknie. Kate ma delikatną urodę, ładna jest nawet z minimalnym makijażem, a śliczna suknia była tylko uzupełnieniem i dodatkiem do jej urody :)

Gość nawet fajna
ciekawe jak wyglądałaby grace kelly na kolorowych zdjęciach... kate wyglądała elegancko i skromnie, taką suknię jej ktoś wybrał i mi bardzo się podobała. makijaż też jej taki ktoś zrobił (bo nie wierzę, że sama go robiła. chcą ją kreować na normalną dziewczynę ,,z ludu" ale to trochę przegięcie) więc moim zdaniem nie należy krytykować jej ale kogoś, kto jej to zrobił.

Gość nawet fajna
skoro kate wygląda tandetnie to jak wyglądają panny młode po solarium, z tipsami na 10 cm, z poszarpanym dołem sukienki odsłaniającym niemalże majtki i w ślubnych kozaczkach?

zgadzam się w 100%!!!!! I pewnie każda z tipsami, po solarium i z tapetą na 5cm jest przekonana, że wygląda pięknie.... Szkoda że tak mało osób stawia na więcej naturalnego uroku :)

Gość Kate wyglądała
ślicznie, nie podobała mi się tylko fryzura.

Oczywiście jak zawsze wypowiedzi z jadem... Chciałabym zobaczyć Wasze zdjęcia "idealne Panny Młode" jeżeli jesteście już po ślubie :/ Każda tylko krytykować potrafi, a jestem bardzo ciekawa jak Wy wyglądacie i czy jesteście zawsze tak perfekcyjnie ubrane, uczesane i umalowane.... Moim zdaniem jak się oglądało transmisję to wszystko wyglądało pięknie. Kate ma delikatną urodę, ładna jest nawet z minimalnym makijażem, a śliczna suknia była tylko uzupełnieniem i dodatkiem do jej urody :)

Gość XxX2011
sukienka za prawie 2 mln złotych, a dzieci głoduja na świecie. chore. ale cóz, moge wam tylko wspolczuc

Gość ijewodseksdfre
siostrta Kate ma na imię Pippa

Gość tak naprawdę ma na imię
Philippa a Pippa to zdrobnienie. a to o tych głodujących dzieciach to żal

Gość suknia kate
taka sobie. Nic specjalnego. Krój jak dla 40 latki. Ten diadem welon coś tu nie pasowało. Welon był spłaszczony na czubku głowy. jak dla starszej kobiety, a kate to młoda osoba po 25 roku życia! Piękniejsza suknię, bo unikatową i dodającą świeżości miała jej druhna. I to ona rzucała się w oczy,. A Kate to jak druga diana... Była w cieniu druhny,

Gość niezachwycała jak na te 2 mln
Taka suknia jakich wiele. widząc fotki nie przykuwała uwagi. Na 1 plan rzucała się śliczna suknia siostry:) Z daleka kate przypominała urodą katy homles od toma cruisa..A ten diadem faktycznie przypominał Dianę. I jej przebogatą suknie i welon z diademem. Współczuje Kate, że nie ma w tym jej. A są inne: diana, grace kelly..straciła wiele.. Ale druhna! Ona zyskała:)

Gość kate powinna miec inna suknie
jak stara maleńka.. Ten welon i diadem nie pasują do sukni tego typu tu koronka a dół a la księżniczka. pomieszanie i smaku zabrakło. Ale klasa to ta druhna! Jest szyk i smak.

Gość zdecydowanie bardzoej
w tym artykule z faktu o makijażu wygląda strasznie staro na tym zdjęciu, zazwyczaj jakoś ładniej wychodzi na zdjęciach

Gość nawet taniej
Wg mnie wyglądała bosko. Od razu wiedziałam że wybierze coś z koronkami na ramiona. Piękna klasyczna holluwoodzka uroda.

Gość a mie się
suknia kate nie podobała, lubię większą ekstrawagancję aczkolwiek na pewno była bardzo stosowna do sytuacji, do danego ślubu

Gość a mie się
aha i miała według mnie okropny welon