Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirek...

Jak podoba Wam sie Kate? :)

Polecane posty

Gość za całość
ma plus. Wszystko ładne. Ciągły uśmiech na twarzy, zadbane dłonie i paznokcie, delikatna elegancka suknia.

Gość sipsi
czytam i czytam i mam wrażenie ze w Polsce same projektantki i wizażystki , znawczynie , lepiej wiedza od renomowanych projektantek :)))) kurde co wy sie możecie znać , dla was suknia za miliony to wielka beza ????? tipsy , dyndajace kolczyki , kolie aaaaaaaaaa i rekawiczki ala bandażyki , lulki na głowie i obowiazkowo solar no i kalie bo wszyscy tak mają

Gość u nas standard
wśród młodych pań: -tipsy -solarium/samoopalacze -dużo lakieru na włosach -pierścionki z kruka/apartu wszystkie takie same i każda taki sam http://www.twoja.rzezba.pl/pierscionek.jpg -kalie jak pisała os. wyżej -suknie obowiązkowo z madonny/san patrick itp -makijaż który nie zawsze wychodzi fajnie ale one myślą że jest ok / dodatkowo uważają i muszą to pisać na forum że są młodziutkie przed 30 wyglądają na 18 albo i mniej twierdzą że nie są zawistne a tak naprawdę po tych wypowiedziach tylko to można wnioskować bo osoba szczęśliwa nie zachowuje się w tak chamowaty sposób ale tłumaczcie się nikt wam nie broni :D Kate nie wyglądała jak zwyczajna i pospolita w tym dniu biła od niej klasa i elegancja mimo że nie jestem zwolenniczką takich sukienek to u niej całość wyglądała bardzo przyzwoicie. Dodatkowym atutem był piękny uśmiech stanowiący dopełnienie całości. To moje skromniutkie zdanie ale z chęcią powracam do tych zdjęć.

Gość Nha
Pięknie wyglądała - elegancko i z klasą... świeżo, skromnie tak moim zdaniem powinna wyglądać każda Panna Młoda