Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirek...

Jak podoba Wam sie Kate? :)

Polecane posty

Gość zwrocilyscie uwagę na dłonie?
Dla mnie duzy plus- krotkie, bezbarwnym lakierem potraktowane paznokcie. No i suknie z zakrytymi ramionami. Nie mowiac o naturalnej cerze. To wlasnie jest klasa - wygladac stosownie do okazji.

o to właśnie chodzi :) wyglądała naprawdę stosownie do całej sytuacji.

A mi się podobało wyglądała pięknie.. dokładnie dobre porównanie jak wyglądaja takie które są spalone od solarium wręcz pomarańczowe plus tipsy długie ze oko by szło wydłubac nimi plus kozaki i :/ no ale ok skoro niektorzy wolą takie to ok..

Gość niektóre chyba
myślały że założy kiecę z odkrytymi ramionami wylewającym się biustem , będąc zjarana na solarce ze sztuczną fryzurą tipsami + nienaturalnie mocny makijaż :O dla mnie wyglądała bombowo, dobrze określili gdzieś w necie jej ozdobą był uśmiech, ona była ciągle uśmiechnięta i szczęśliwa. Jak dla mnie duży plus za wszystko

Gość wyglądała tanio
Zrozumcie, że to był ślub królewski i suknia za grube miliony, jak na taką uroczystość to wyglądała TANIO!!! Nic tu nie grało, jej makijaż, ten diadem, welon, góra i dół sukienki - słabe to wszystko... NATOMIAST... jej DRUGA SUKIENKA jest już całkiem, całkiem :) Dla mnie o niebo lepiej wygląda i ogólnie jakoś bardziej pasuje do niej: http://www.pudelek.pl/artykul/32028/druga_suknia_slubna_kate_middleton_zdjecia/

Gość wyglądała tanio
I możecie się kłócić, ale makijaż miała kompletnie SPIERDOLONY! Wygląda na 45 lat, a nie jak młoda, świeża dziewczyna...

"wygladala tanio", "brzydka sukienka" "nic nie pasowalo". Buhahaha niejedna z was chcialaby tak wygladac na wlasnym slubie, miec kiece za 2 mln, wygladac naturalnie, nie musiec pakowac kilograma tapety na twarz zeby jakos wygladac. Ale wiadomo trzeba troche jadem pojechac. No bo czemu nie.

Gość no dokładnie belle...
jakby nie wyglądała kim by nie była i tak byłby jad ;)

Gość a mnie sie jako kobieta
nie podoba w ogole nie jest ladna i pozatym o jakies 5-8 kg za chuda wrecz obrzydliwie odpychajaca ta chudoscia w sukni slubnej jako tako ale w tej drugiej sukni az zalosc bierze jak sie patrzy na te kosci i zapadnieta sylwetke koszmarne mizerne dlonie

natomiast caly wizerunek slubny skromnosc i elegancja na plus chociaz po slubie krolewskim spodziewalam sie czegos innego :(

Gość kate ujdzie, ale
Nie było piękniejszej dziewczyny poślubiającej księcia niż Mette-Marit. Ona (z tego, co czytałam i co chyba widać na zdjęciach) nawet w dniu ślubu nie miała makijażu... Suknia skromna, a wysmakowana i przepiękna! http://kobieta.interia.pl/galerie/kobieta/kopciuszek-poslubia-ksiecia/zdjecie/duze,1196188,13,190 http://www.plejada.pl/167,21518,foto,18,najpiekniejsze-krolewskie-sluby,raport.html

Gość kate ujdzie, ale
..no może poza Grace ;)

Gość suknia nie oddała urody kate
wydaje mi się, że do tego welonu i diademu oraz sukni z koronką pasowałby raczej krój taki, że dół węższy. Nie taki a la księżniczka. Coś jak miała jej siostra tylko bardziej rozkloszowany dołem. wtedy wyglądałaby z klasą.

P.S. alez ona wyglada strasznie STARO jest tylko 2 lata odemnie starsza a jak zobaczylam zdjecia to dalabym jej 35 lat !!!!!!! szok jak zobaczylam date urodzenia

Typ sukni nie pasował do tego welonu. Mówcie co chcecie, ale taka prawda. Już ładniej by było jakby welon miała upięty tak pod kokiem. A kok a la hiszpańska tancerka. I diadem by pasował wtedy. I byłoby ładniej. A tak głowa jak diana;/ Nie podobało mi się.

welon na czole? kto ją tak ubrał? Nic z uroku, nic. Tam błyszczała, ale druhna. smutne, ale prawdziwie. A druga suknie troche lepsza od 1wszej. Ale efekt psuje to futerko-bolerko. Zimą ślubu nie brali..I ta srebrna opaska pod biustem..Nie podoba mi się. Za taką kasę 2 mln spodziewałam się czegos extra...

I co tu gadac będą żyli jak Diana i Ojciec Wiliama...on bedzie miał kochanki a ona kochanków...ale sie nie rozwiodą..

Gość pieknie to wygladala
niestety DRUCHNA -siostra ( choc troche za mocno opalona) a nie Kate:)

może dlatego ta oceniam, bo widziałam przypadkiem w necie wszystkie projekty sukni dla kate. I jednak ta co ma jak na taki ślub i do niej pasuje najmniej. Góra ładna, ale klasa byłaby wtedy gdyby suknia była zwężana ku dołowi i lekko rozkloszowana dołem.

ponadto ładniejszy materiał miała siostra..niż ta suknia nr 2. Ten materiał wygląda najbiedniej. Taka uboga krewna. Nie księżniczka... nr 1 miała ładną górę.

Gość kate ujdzie, ale
"wydaje mi się, że do tego welonu i diademu oraz sukni z koronką pasowałby raczej krój taki, że dół węższy. Nie taki a la księżniczka" To przepraszam bardzo, kto ma nosić krój ala księżniczka, jeśli nie KSIĘŻNICZKA? :P

Gość ta druga suknia tragedia
współczuje Kate..na pewno chciałaby założyć suknie siostry.. Z jej talią..pasowałaby taka suknia.. a tak... Ubiór dla dzieci do chrztu tez ktos wymysli. Nie ona.. a ten Willi jak tatuś;/ ciekawe czy już ją zdążył zdradzic.. Takie puste śluby z musu, bez miłosci, diany tez taki był, nigdy mnie nie zachwycały.. współczuje jej.

Gość effy.
ja tam się nie jaram takimi rzeczami i był dla mnie normalny dzień, teraz wyszukalam jakiś fot i wygląda przecietnie. Widziałam piękniejsze, brzydsze. Jedyna róznica taka że ona miała ślubie dużo ludzi i jej william miał czerwony strój. Gdyby nie ta cała otoczka, a ją samą postawić na zwykłym ołtarzu to by był normalny ślub, nie pierwszy nie ostatni - ot przecietny.

a suknia z koronką mogła być faktycznie jak rybka, podkreśliłaby talię i urodę Kate. I klasę. trochę pomieszali style...welon kompletnie nie pasował..tu koronka tu księżniczka.. ta druga suknia ma brzydki materiał. wygląda najbiedniej...Dobrze, że tej sukni nie włożyła. Tak obroniła się koronką...

szkoda, na tyle projektów sukienek..taki badziew. ta nr 2 najgorsza. A to bolerko jak sweter wygląda.. To powinna nie czytac Kate, ale jej stylistka, projektantka..Projektuje się do człowieka. Nigdy na opak.

Gość nie pisz już z kilku nikców
po co te wypociny zazdrośnice

Gość jeszcze się taki nie urodził
co by każdemu dogodził ;) pokażcie swoje stylizacje czytelniczki pudelka. Z chęcią zobaczymy na jakim poziomie jest wasz gust. Kate ma śliczny uśmiech ładne włosy nie jest sztuczna naturalnie dodaje jej uroku. Sukienki bardzo ładne.