Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniutek263

sierpien 2011

Polecane posty

Gość Monicyka84
Nha dzięki :) W zeszłym roku kupowaliśmy w wólczance na ślub szwagra, mam chyba nawet kartę rabatową do nich :) także napewno się wybiorę. Macie też tak, że jesteście strasznie zmęczone? Ja tak już na nic nie mam siły, że najchętniej to poszłabym do domu i przeleżała w łóżku 3 dni nic nie robiąc, o niczym nie myśląc, niczego nie planując, jak warzywo normalnie :) z kieliszkiem wina :D masakra. Umówiłam się dzisiaj na próbne czesanie na 30 lipca, mam panieński, więc zrobimy test wytrzymałościowy.

ale po ślubie na pewno czeka cię urlop - wytrzymasz ! ja mam tak że nie lubię siedzieć w domu i nic nie robić już wolę siedzieć w pracy :P

Gość Faaaaktycznie
tak ciasta, alkohole i napoje we własnym zakresie Ja też już odczuwam zmęczenie materiału ale to dlatego że przed urlopem jestem, który oczywiście tuż po ślubie zaplanowałam żeby gdzieś wyjechać

propos tych urlopów i wyjazdów gdzie wybieracie się na podróż poślubną ?

My napewno nie jedziemy na wakacje. mamy zbyt dużo wydatków w tym roku: kończymy budowe domu (zaraz po slubie chcemy sie wprowadzić) opłata przyjecia weselnego. Tak więc moje najwspanialsze wakacje bedą z moim już meżem w nowym domku:)

oo no to fajnie macie! a drzewko zasadzone???heh kurcze my remontujemy i też dużo latania z tym jest bo na rynku za duzo produktów by się chciało wszystko a nie da rady :(

No niestety tak to już jest! A zwłaszcza teraz sprzedawacy i firmy nie wiedzą ile mają za cos powiedzieć, od razu chcą zarobić 200%!

mam jeszcze do was takie pytanie wy na pierwszy taniec tańczycie jakiegoś walca czy jakiegoś innego przytulanego ? ja się zastanawiam nad czymś takim ale nie wiem jak to wygląda może ktoś był na weselu gdzie para młoda tańczyła coś podobnego??? http://www.youtube.com/watch?v=0xAOwt__yFM

hej:) co do tego tańca to mi osobiście się to wogóle nie podoba... My bedziemy tańczyć poprostu w parze troche przytulaniec troszke obrocików z dystanesem do siebie. bardzo podoba mi sie jak ktos potrafi pieknie zatanczyc walca albo salse:) wtedy super. a na takie wygibusy z mojej perspektywy szkoda troche czasu i nerwów pana młodego bo oni przewaznie maja problem z zatanczeniem czegos;) choc nie zawsze:)

Gość Faaaaaaktycznie
Tu się zgodzę z dietowo mi też takie tańce niezbyt się podobają, może fajne to było jak wchodziło, bo było nowe, a teraz średnio Mam wrażenie że jej suknia była źle dopasowana?

ewka to tak jak ja - pracoholizm zaawansowany. jak mam siedzieć w domu i nic nie robić to już wole do pracy.Ale teraz mam poważnie dość, w pracy urwanie głowy. przygotowania do slubu. Gocha - my też budujemy - właśnie robimy wylewki :D A do tego próbuje w wolnej chwili skończyć pracę magisterską i codziennie po pracy chodze na siłownie. Więc jak wychodze z domu o 9 to wracam o 22-23 ;/ i już poważnie jestem zmęczona. Co do tańca - my weźmiemy kilka lekcji. Tylko nie wiem gdzie je wcisnąć w grafik :) A co do wakacji - to po ślubie mam tydzień urlopu...na ocieplanie domu ;/ No ale wakacje też będą, bo chyba bym padła. Także planujemy pierwszy tydzień września. Gośka masz projekt gotowy czy indywidualny? Jak gotowy wrzuć jakiś link :)

Co do ozdob na butelki to mysle ze na jeden raz sa ok do tego te etykirty jeszcze i bedzie super,a jesli chodzi o taniec to my tanczymy walca angielskiego a na cos takiego to ja zwyczjnie bym sie nie odwazyla.

hej wam Faaaaktycznie mi również się wydaje że ta sukienka źle na niej leży - raczej nie ten fason lub za duże boczki :P czyli z takim czymś jesteście na nie - myślałam żeby właśnie zaskoczyć gości czymś takim ale ze względu na dużą liczbę gości (ok 170) chyba nie będę ryzykować bo mogłoby wyjść to w nie równym tempie znając mojego narzeczonego :)

Gość Faaaaaktycznie
Ewunia 5:17?! Tak wcześnie w pracy już jesteś, czy spać nie mogłaś?

Gość Faaaaaktycznie
Ja nie cierpię rano wstawać ale też niestety też muszę

cześć;) Oj ja nie będę miała wymyślanego 1 tańca, ważne żeby było w miarę równo i będzie OK:) Kurde dzisiaj to chyba taki dzien, rano nie mogłam podnieść sie z łóżka... oj było bardzo ciężko:)

Moniczka84 na siłownie? Hmm..widze że przed tym ważnym dniem chcesz poprawić kondycje:) No chyba że zawsze tak ćwiczysz:) Ja bym nie dała rady:)

Niestety czas nie jest z gumy:) Dzisiaj jestem umówiona z dekoratorką, chce oglądnąć kościół żeby potem nie było niespodzianek. My mamy slub o 14:00 a o 15 jest kolejny! Dekoratorka powiedziała, że bez problemów zdązy rozebrać kościół przed 2 ślubem.

a nie możesz się dogadać z tą drugą parą i podzielić koszt dekoracji kościoła na dwa Ty będziesz miała ładnie i oni będę mieli ładnie i koszty będę niższe

Niestety nie, a powiem Ci że też o tym myślałam. Ich poprostu nie stać na dekoracje i powiedzieli że nie dołożą sie. Mysleli, że im zostawie ale ja nie mam zamiaru nikomu robić prezentu.

u nas podróż poslubna odpada, z racji że nie dostaniemy wolnego w pracy, ale za to mamy wolne przed ślubem i już w tą sobotę wybieramy się niestety tylko na 5 dni, ale lepsze to niż nic, nad polskie morze, pogoda chyba nam nie dopisze ale to nie wazne, przynajmiej ruszymy sie z domku i odpoczniemy od cąłej bieganiny przedślubnej A co do pierwszego tańca, to u nas raczej przytulaniec z obrotami, których muszę jeszcze swego nauczyć, niestety ona ma problemy z tańcem, zaś ja uwielbiam tańczyć.

Renixx to i tak dobrze - my byliśmy w weekend 9-10 i akurat była pogoda to tak sie spaliłam że szok - mam talent zasypiania na plaży :P

hahahhaa - ćwiczę tak już od 4 miesięcy. A właściwie od trzech lat regularnie uprawiam jakiś sport, wcześniej chodziłam na aquaaerobik albo basen. W zeszłym roku sobie troszkę odpusciłam, bo jakoś ciągle było coś do zrobienia i masakra - spaslam się 15 kg. Jak sobie to uświadomiłam to zaraz wróciłam do ćwiczeń. A czas - cóż kwestia zorganizowania. Dlatego tez siłownia, bo tam nie muszę pójść na konkretną godzinę. I w sumie daje najlepsze efekty. Ja mam tendencję do tycia, więc miałam do wyboru - rzucić jedzenie albo zaczać się ruszać. Więc sobie ćwiczę 5 razy dziennie po 1,5 do 2 godzin :) i to właściwie nawet nie z powodu ślubu, bo po też mam zamiar tak ćwiczyć. Założyłam sobie, że w wieku 30 lat będę najszczuplejsza w moim dotychczasowym dorosłym życiu :)

Gość Faaaaktycznie
Uff obrączki zamówione, kolejny pkt z listy odhaczony :) Teraz rozglądamy się za alkoholem Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka szykuje mi jakąś niespodziankę, chyba wieczór panieński, aczkolwiek mówiła że będę potrzebowała wolnego z pracy Tłumaczyłam jej że u mnie z wolnym może być ciężko, mam nadz że weźmie to na poważnie Cieszę się że jest dla mnie taka kochana, ale wolałabym żeby nie doszło do tego, że ona się stara a ja będę musiała jej odmówić :(