Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_margarett

dziewczyny pomózcie!!!

Polecane posty

Gość lady_margarett

@ miałam mieć 2 tyg temu, od jakis 3 tyg objawy typowo ciążowe. nabrzmiałe i bardzo bolące piersi, widoczne żył na nich, w terminie spodziewanej @ duuużo gęstego śluzu i skurcze w podbrzuszu, zmiany nastroju i niesamowita drażliwośc. 3 tyg temu dostałam skierowanie na usg bo coś tam miałam rozpulchnione, było to jakies 5 dni po owulacji. nie miałam żadnego stresu ani nic co mogło by wpłynąć na opóźnienie @ które ZAWSZE miałam regularnie. dzis dostałam lekkiego skurczu w dole brzucha po czym pojawiło się krwawienie:( no i nie wiem co mam o tym myśleć bo zawsze jak miałam @ to umierałam cały dzień a dziś nic mi nie jest takiego tylko te krwawienie. jak myślicie, co to może być???

Gość .Inga87.
Skoro masz jakieś problemy ginekologiczne to nic dziwnego że okres Ci się spóźnia.

Gość lady_margarett
no ale skoro nie miałam problemów nigdy wcześniej i umierałam pierwszego dnia a tymczasem nic mi nie jest a krwawienie jest. miałam cytologie itd i wszystko w porzadku było...

Gość .Inga87.
Więc co to znaczy że masz coś rozpulchnione ? Gdyby wszystko było z Tobą w porządku to byś nie dostała skierowania na USG.

Gość lady_margarett
jutro ide rano do gienia. rozpulchnione w sensie że rozpulchniona macica. i stwierdził że w tamtym dniu to by było za wcześnie na rozpulchnienie z powodu zbliżajacej się @

Gość Picks
radze dobrze sie przebadac, to krwawienie jest niepokojace.