Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczkapoleczka

reklamowac sie w sieci? nie wkurza to ludzi?

Polecane posty

Gość haneczkapoleczka

Jaki jest wasz stosunek do reklam w necie? Sama prowadze działalność i zastanawiam się nad taka forma ale z drugiej strony wiem ze sa irytujące czasem i chciałam podpytac jakie sa wasze opinie.

Gość KARAFKA-WINA
nienawidze reklam w necie :O

Gość miraclegirl
No na pewno jest taki plus że możesz reklame skierowac prosto do klienta...chyba żadne medium nie daje takiej możliwości, no może prasa jakas specjalistyczna. Nie trzeba tez się decydować na te denerwujące formy, można np. zrobić wizytowke w internetowych katalogach, np. panoramie firm, teraz ludzie są zabiegani nie mają czasu na szukanie na mieście punktów jakie ich interesują tylko wszystko przez neta, dlatego przydają się takie rzeczy.

Gość affleck123
Myślę, że warto rozważyć reklamę nie tylko w necie - to może być baaardzo denerwujące, ale także na nośnikach zewnętrznych w większych i mniejszych miastach. Z tym, że nie billboardy, etc. ponieważ to już się opatrzyło i spowszedniało, ale głównie telebimy - zarówno mobilne jak i stacjonarne. Możesz research zacząć od wejścia na http://ledplatform.pl/. Znajdziesz tam anonse właścicieli i administratorów takich ekranów oraz oczekiwane przez nich stawki. Dzięki temu Twoja firma nie będzie negatywnie odbierana przez potencjalnych klientów, nie dostanie też łatki "spamerskiej".

Gość tydgfuf
nawet nie wiem czego dotyczą te reklamy bo i tak automatycznie szukam tylko iksa żeby zamknąć :P

Gość tanatos2012
kiedyś mi wyskakiwała taka reklama z uciekającym iksem :o