Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia 198824

Praca licencjacka - POMOCY

Polecane posty

Gość karolcia 198824

Witam dziewczyny! Jestem na etapie pisania pracy licencjackiej z pedagogiki Wychowanie przedszkolne i nauczanie początkowe. Mam pewien problem z badaniami. Hm...nie wiem jak się do tego zabrać. Piszę na temat Funkcjonowanie dziecka z ADHD w środowisku przedszkolnym. Nie wiem od czego zacząć. Chciałabym zrobić ankietę lub metodę indywidualnego przypadku. Czy ktoś może pisał podobny temat i jest w stanie mi pomóc? Dziękuję bardzo. Jestem stale dostępna na gg 10111762 lub meil karolina-antolak@o2.pl

Gość porrefreff
lepiej indyw przypadek, bo zbierajac grupe, bedziesz musiala ja specjalnie wyselekcjonowac by to bylo wazne pod wzgldem metodologii badawczej ale skoro to lic to nie musisz w ogole ankiet, zrob se na podst literatury

Gość karolcia 198824
Właśnie tak powinno być ale niestety w mojej szkole wymagane są badania. A jak wybiorę indywidualny przypadek to od czego zacząć? Może pomyślą co niektórzy że jestem tępa ale miałam tylko 5 spotkań seminaryjnych i kompletnie jestem zielona:/ Dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

Gość powiem chamsko ale wprost
wybrac dzieciaka i przedpytac jego starych, lekarzy i poobserwowac jego? a potem to opisac? moze poszukaj jak wygladaja jakie studium przypadka w tej chorobie www.google.pl ;)

Gość karolcia 198824
Dzięki wszystkim. Może jeszcze ktoś?