Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olelelelelellll

Dlaczego mężczyźni mają łatwiej...

Polecane posty

Gość olelelelelellll

Kobieta, aby zdobyć mężczyznę musi zawsze ładnie wyglądać, malować się (bez przesady), ładnie ubierać, depilować prawie całe ciało, nosić niewygodne buty i ubrania. Często poprzez małe piersi jest skreślana u mężczyzn. A mężczyzna, aby zdobyć kobietę? Wystarczy, że jest (nie mówię tu o ważacym 150kg, bo to inna bajka) Nie musi aż tak dbać o siebie, nie wymaga się od niego depilacji ciała, jeżeli ma zarost kilkudniowy na twarzy, to nic złego, a gdyby u kobiety zauważono malutkie odrosty to już zostałaby skreślona. Mężczyzna może ubierać się w zwykły podkoszulek, jeansy i adidasy no i bluzę z kapturem, nawet taką brzydką, a jak zagada do dziewczyny to ma szanse z nią być. A jeśli jest ugadany to już w ogóle... Kobieta paląca - u wielu jest skreślona. Mężczyzna palący - ok. Dlaczego tak jest? :( jestem na 1 roku studiów i taki zwykły koleś - kilka dni chodzący w tym samym ubraniu, pali papierosy - śmierdzi nimi i nieświeżą odzieżą, zbyt przystojny też nie jest. Bogaty też nie jest, żeby nie było! I poderwał dziewczynę z roku ładną i dbającą o siebie. Dlaczego to mężczyznom łatwiej jest znaleźć drugą połówkę mimo, że są płcią ,,brzydką''

Gość nnnnndnndnn
Mam 25 lat jestem prawiczkiem i nawet nie trzymale dziewczyny za reke.

Gość ale wy glupiiiiiiiiiiii
przestan biadolic akorat mu sie udalo faceci nie maja lepiej bo musza lozyc na egoistko-materialistki baby

Gość olelelelelellll
Tak? Ciekawe w jaki sposób muszą na nie łożyć?

Nie ma równouprawnienia i nigdy nie będzie, ba! ja nawet tego nie chcę. Kobieta ma wyglądać jak bogini. Kobieta w momencie, gdy wygląda jak bogini, jest traktowana jak idiotka, która ma pusto w głowie i lekceważona, mimo że jest lepszym specjalistą od facetów z otoczenia :O Podsumowując, kobieta musi wyglądać, gotować i pracować, za nic nie będąc w pełni docenianą. Przywyknij :)