Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP KUNDLOM!

STOP KUNDLOM!

Polecane posty

Gość STOP KUNDLOM!

PSY TO ŚMIERDZIELE I POJEBANE KUNDLE! MOJE DZIECKO 2 MIESIĘCZNA NATALKA ZOSTAŁA TAK DOTKLIWE POGRYZIONA ŻE ZMARŁA NA NASZYCH OCZACH!.PO TY CO TEN POPIERDOLONY KUNDEL ZROBIŁ Z NASZĄ NATALKĄ BĘDZIEMY NIENAWIDZIĆ KUNDLI DO KOŃCA ŻYCIA! ZA TO CO ZROBIŁ TEN POPIERDOLONY PSIÓR NASZEJ CÓRECZCE PRZYGARNĘ Z MĘŻEM PSA Z SCHRONISKA I BĘDZIEMY SPRAWIAĆ MU TAK OGROMNY BÓL ŻE SKONA! ZA NASZĄ KOCHANĄ CÓRECZKĘ!

Gość co bierzesz???
/?

Gość alabastra...
uważaj na słowa. nic nie usprawiedliwia krzywdzenia zwierząt. Jakby jakiś facet skrzywdził Ci dziecko to byś wszystkich ludzi znienawidziła? siebie też?

Gość c a r o
miło ze sie tym pochwaliłaś na kafeterii. Mamy juz twoje IP, uwazaj bo teraz bedziesz narazona na kontrole, jesli zrobisz cokolwiek jakiemuś psu to bedziesz miec kłopoty.

pierdalnij się w ten glupi łeb kretynko...co ci zrobił pies ze schroniska...jak weźmiesz psa tylko po to zeby sie nad nim znęcać to mam nadzieję że ten pies ci ryj wygryzie

prowo, słabe 1/10, ale rozumiałbym osobę, która po takich przejściach by tak postąpiła 🖐️

Gość c a r o
zapisałam IP u siebie. Bez względu na to czy to prowokacja czy nie wysyłam je do towarzystwa przyjaciół zwierząt. Zapewne nie wiesz jak działają ale mozesz byc pewna ze juz bedziesz dodana do podejzanych i jesli cos zrobisz policja zapuka do ciebie szybciej niz myslisz bo ''ktos anonimowy ' ich powiadomi

ja bym rozumiała gdyby chciała zabic psa który zagryzł jej dziecko...ale co inne psy sa temu winne?

Módlmy się żeby takie śmiecie jak autor i osoby podobnie myślące umierały w łonie matki

Gość STOP KUNDLOM!
IDIOCI ROZUMIECIE ŻE TEN SKURWYSYN DOPROWADZIŁ DO ŚMIERCI NASZEJ MAŁEJ CÓRECZKI NATALKI. DZIECKO ZABITE PRZEZ JAKIEGOŚ ZAPCHLONEGO SKURWYŃSKIEGO KUNDLA

Gość brunetka megdi
Moja kolezanka pracuje w stowarszyszeniue ochrony praw zwierzat, wyskle jej to i zobaczysz jak ci narobi syfu:) A mój facet to informatyk:D wpadłas jak śliwka w komot, bedziesz miała za swoje!

Gość a co matka winna?
a co matka winna?

Gość STOP KUNDLOM!
IDIOCI ROZUMIECIE ŻE TEN SKURWYSYN DOPROWADZIŁ DO ŚMIERCI NASZEJ MAŁEJ CÓRECZKI NATALKI. DZIECKO ZABITE PRZEZ JAKIEGOŚ ZAPCHLONEGO SKURWYŃSKIEGO KUNDLA

Gość Do mamuski
A gdzie ty wtedy byłaś, słońce?

A ja bym nie zrozumiała. Dziecka nie zostawia się samego z psem. A jak się nie potrafi wychować psa na bezpieczne zwierzę to nie powinno się go mieć

a co inne psy winne ze jakis inny zagryzł ci dziecko?..pojebana jestes zdrowo...trzeba było lepiej dziecko pilnowac a nie teraz znecać się nad psami....sama nad sobą sie znęcaj że dziecka nie dopilnowałas

poli, ale tu chodzi o psychikę osoby, która coś takiego przeszła, nie chodzi o racjonalne wytłumaczenie. Jasne, że bez sensu jest karanie innego psa za pogryzienie dziecka, sens miałoby karanie tego konkretnego psa, ale tu nie o sens się rozchodzi.

Gość FGHMYTU7Y
TEMAT ZOSTAJE ZGŁOSZONY , NAROBIMY CI SYFU, JAK BEDZIE TRZEBA TO SIE SPRAWE NAGŁOSNI. w KOŃCU INTERNAUCI SA ZNANI Z WYMIERZANIA SPRAWIEDLIWOSCI I PORUSZANIA SPRAW WAZNYCH DLA SPOŁECZENSTWA:)

Gość gjukuilkui9
TAKA Z CIEBIE MATKA JAK Z DUPY KAŁAMARZ, JESTES ZEREM

Gość STOP KUNDLOM!
SORY, NIE KRZYWDZĘ ŻADNYCH PSÓW ALE TO NIESPRAWIEDLIWE ŻE PSIAK ZAGRYZŁ DZIECKO. DBALIŚMY O NIEGO A ON TAK ZROBIŁ.

Gość c a r o
brunetka megdi - nie zostawiajmy tego. IP duzo mowi o tej osobie, wyślemy donos. autorko, jeśli nie dopilnowałaś dziecka pretensje mozesz miec wyłącznie do siebie. Moze to ciebie nalezaloby torturować?

Gość lkdjfl
zycze ci zebys z cala swoja rodzina i przyszlymi bachorami zdechla w bolu i cierpieniach.

STOP TEJ IDIOTCE JAKĄ JEST AUTORKA!!!! PIES MA TAKIE SAMO PRAWO DO ŻYCIA JAK TWOJA CÓRKA TRZEBA BYŁO PILNOWAĆ DZIECIAKA WARIATKOOO A POZA TYM UWAŻAM TO ZA PROWO BO AŻ TAK GŁUPICH LUDZI TO CHYBA NIE MA A JEŻELI TAK TO ŻEBY CIEBIE PIES UJEBAŁ

Gość c a r o
wszystkim ktorzy zgłosili autorke dziekuje. Kazdy sygnał o agresji wobec zwierzat powinien byc zglaszany w odpowiednie miejsce

Gość STOP KUNDLOM!
TYLKO TEGO PSA NIE CHCEMY TAK ZOSTAWIĆ INNE NIC NIE ZAWINIŁY ALE NASZ PIES TAK!

Gość STOP KUNDLOM!
TYLKO TEGO PSA NIE CHCEMY TAK ZOSTAWIĆ INNE NIC NIE ZAWINIŁY ALE NASZ PIES TAK!