Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP KUNDLOM!

STOP KUNDLOM!

Polecane posty

Gość nullllliaaaa
po huj wy się tak podniecacie i emocjonujecie? Przeciez to ewidentna prowokacja i jeszcze tan emaili "penisek", litosci. Nie robcie juz z siebie wiekszych idiotow od autora-gimgówna

Gość gjukuilkui9
Wiesz co. Życzę ci zeby cie same nieszczescie w zyciu spotkały i żeby cała twaoja nienawiść obróciła sie przeciwko tobie. Bezduszna osobo z całego serca ci zycze jak najgorzej ( ja zazwyczaj jak złozecze to sie sprawdza) :)

Gość STOP KUNDLOM!
TYLKO TEGO PSA NIE CHCEMY TAK ZOSTAWIĆ INNE NIC NIE ZAWINIŁY ALE NASZ PIES TAK!

Gość gjukuilkui9
I medndo jestes zgłoszona nawet jesli ten temat to prowo. Zobaczysz jak twoi rodzice zabulą za głupote gimgówniaku ty niedorobieńcu downie.

prowokacja czy nie taki debil co to pisze powinien sie leczyc...agresje we mnie wzbudza taka ludzka menda...

Gość c a r o
a kto powiedzial ze własnie pies nie jest dla nas kims bliskim ? Bez względu na to czy autorka zrobila prowokacje zgłoszenie jej sie nalezy. Tak czy inaczej bedzie miala kłopoty

Gość dosteppp do netta
do internetu powinny miec dostep osoby powyzej 18 roku zycia i badane w kierunku chorób psychicznych. a tak jak teraz to tematy zakładaja osoby chore, jakies po prostu niedohuśtane przez rodziców.

Gość JAKA tępota!!!!!!!!!!
ZWIERZĘTA POWINNI POSIADAĆ JEDYNIE LUDZIE ODPOWIEDZIALNI JEŻELI NIE DOPILNOWAŁAŚ PSA A TYM BARDZIEJ DZIECKA TO SAMA JESTEŚ SOBIE WINNA TEJ TRAGEDI! TACY LUDZIE JAK TY NIE POWINNI POSIADAĆ ŻADNYCH ZWIERZĄT A TYM BARDZIEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ŻE SPOTKA CIĘ ZA TWOJĄ GŁUPOTĘ KARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEŻ TO ZGŁASZAM!!!!!!!!!!!!

caro, ty w dupie byłaś i gówno widziałaś, a nie IP autora tej prowokacji :D

Gość evvvvvika
To co idiotko tu robisz? Powinnas siedziec w więzieniu za niedopilnowanie dziecka i narażenie go na smierć. Ty jesteś odpowiedzialna za jego śmierć A tak wogóle to nie wiem jaką trzeba być patologią zeby zostawić niemowlaka choć na sekunde samego z jakimkolwiek zwierzęciem

Gość c a r o
etanol - tak myślisz ? ;>

Gość OCH OCH ETANOLLL
HE HE MYSLISZ ZE IP SIE NIE DA SKOBINOWAC HE HE:D WYSTARCZY TROSZKE INFORMATYCZKI LIZNĄĆ

Gość OCH OCH ETANOLLL
WŁAŚNIE!!! AUTORKA POWINNA ISC DO WIEZIENIA ZA NIEDOPILNOWANIE DZIECKA!

Gość WY JESTESCIE POJEBANII
WEZ PODSZYWIE WYPIEPRZAJ A NIE MÓWISZ ZE SIE PODSZYWAM NAPISZ COS Z SENSEM A NIE HELOŁŁŁŁŁŁ

O KURCZE ZŁAMAŁAM MOJEGO SŁITASNEGO RUSZOWEGO TIPSA :(

ja yebię wy naprawdę macie nasrane pod kopułami :D nie dość, że łyknęłyście wyjątkowo gimgównianą prowokację, to jeszcze chcecie donosić na autora, który ma pewnie nie więcej, niż 16 lat i wie, jak korzystać z proxy :D

no to temat do zamkniecia skoro tak.

widze ze dzisiaj na kafe same zjeby siedza co gadaja o katowaniu psa.. spierdalaj z tymi tematami bo mi sie nie dobrze robi, zmieniasz swoj nick jak popierdolona pies bez powodu nie zagryzie.. pozatym idiota trzeba byc zeby nie zauwazyc takiego czegos.. nawet gdyby sie taka tragedia stala to wine ponosi matka dziecka ktora zostawia go bez opieki z psem

Gość alabastra...
sama widziałam jak kobieta idąc z dwoma wielkimi psami biła jednego z nich za to ze nie przyszedł od razu na zawołanie. Nie rozum,iem czemu psy mają ludzie którzy o nich nic nie wiedzą. Moim zdaniem jest to silne groźne zwierze na które powinno sie mieć pozwolenie. Nie można winić zwierząt za to, że niektóre zostały źle wychowane, albo maja coś nie tak z psychiką. Ludzie też bywają chorzy psychicznie, albo wychowani w patologicznych rodzinach. w tym sensie stop kundlom- się zgodze. Nie każdy powinien mieć, np autorka zdecydowanie nie. Dzieci być może też nie- tu potrzebne byłoby śledztwo badające na ile dobrze "pilnowała" dziecko i dlaczego dopuszczała zwierzęta do niego.