Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel12345

błagam o pomoc!!! kocham go a on już mnie nie!! chce umrzeć!

Polecane posty

Gość angel12345

mam 24 lata. byłam z chłopakiem prawie 5 lat. byliśmy bardzo szczęśliwi. jednak na początku tego roku coś się we mnie załamało, chciałam czegos innego. powiedzialam mu o tym, przyjal to spokojnie ale wewnątrz cierpial. dal mi swobode, przyjazn przez 2 miesiace. ja przez ten czas poznalam chlopaka ale zrozumialam ze kocham tego z ktorym bylam prawie 5 lat. jednak on juz przez te 2 miesiace zdazyl sobie wszystko poukladac i przemyslec i juz nie chce ze mna byc. od jakiegos tygodnia nie jestem w stanie funkcjonowac. najchetniej bym zasnela i sie nie obudzila, nie chce zyc, nic nie ma sensu. bylam od niego uzalezniona, wspolne mieszkanie, dbal o mnie, dawal bezpieczenstwo. bez niego nie istnieje, nie jestem w stanie o siebie zadbac. jeszcze 5 rok studiow, praca mgr, nie poradze sobie sama. nie mam gdzie mieszkac, nie mam pracy, nie mam nic. nagle w ciagu paru dni stracilam wszystko. oddalabym cale swoje przyszle zycie byleby do mnie wrocil. pomocy bo ja juz nie chce tak zyc. nie wyobrazam sobie jego z inna dziewczyna. zabije sie wtedy. ludzie czy ktos tez sie tak kiedys czul?? blagam nie wiem jak wyjsc z tego dna!!!!

Gość po co wam mężczyźni?
bezpieczeństwo najważniejsze nawet jak dostanę po ryju to i tak mnie obroni

Gość Nie popelniaj tego blędu
Chcialas czegos innego na poczatku... nie obraz sie, ale masz. Z facetem zreszta tak jak z kobieta, to nie jest zabawka, ze odlozysz na kilka dni i potem wrocisz i nic sie nie wydarzylo. Chcialas cos innego, to masz, ale jak zauwazasz nie jest to to czego bys chciala. Tak zle i tak nie dobrze. Nie wiem co Ci poradzic.

Gość ja już po
masz czego chciałaś, no trudno, ogarnij się

Gość Agentka o 100 twarzach
"bez niego nie istnieje, nie jestem w stanie o siebie zadbac. jeszcze 5 rok studiow, praca mgr, nie poradze sobie sama. nie mam gdzie mieszkac, nie mam pracy, nie mam nic. nagle w ciagu paru dni stracilam wszystko. oddalabym cale swoje przyszle zycie byleby do mnie wrocil" - bo co, bo dostałaś po tyłku i stwierdziłaś, że przestało być ci wygodnie? Zostaw tego chłopaka w spokoju, smarkulo. I dorośnij. I dojrzej do kolejnego związku.