Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Smutno mi... Chyba nigdy nie trafie na odpowiedniego faceta

Polecane posty

Kruszyna093 - heh,ale odpowiedziałyśmy :D:D w tym samym momencie ja to mogłabym mieć starszego faceta :) ale tak za bardzo starszego to chyba nie..ale 25 lat myśle,że mogłoby być ;) wolniej bym sie przy nim zestarzała :D

Gość to sobie pogadamy :)
tak,nikt nie chcialby sie dusic w związku,jest początek poznajecie się,zauroczenie,pierwszy pocałunek,idealizowanie partnera itp. A z czasem moze się zdarzyc ze się to wypali i aby nie zranic partnera bedziesz z nim z litosci ...tak czasami jest. Wiec nigdy nie wiadomo jak byscie się czuly w związkach

no ja akurat nie byłabym z nikim z litości,co do drugiej strony pewności mieć nie moge ;)

Milky -Haha:) mój przedział wiekowy faceta to 20-25. Wolę dojrzałych bo wiedzą dużo o życiu. Ale nie zawsze umieją to wykorzystać i zaoferować kobiecie szczęście. Trudno teraz komuś zaufać.

ale myśle,że to wtedy widać,że to takie udawane,że coś jest nie tak.Widać po oczach,po wszystkim.Wiem,że może teoretyzuję,ale gdy już jedna strona jest z litości to i druga też zaczyna sie wypalać.Ale to nie jest wtedy miłość miłość akceptuje wady i nie powinna sie wypalac ;)

a czy bede szalal do 25lat? Nieee :) teraz owszem imprezuję,piję itp ale na impreze nie ide zeby poderwac laski,ba nawet jestem prawiczkiem :) (i chcialem zaznaczyc ze na prawiczka nie wyglądam,nikt obcy by mnie nie posądzil o tak nikłe podboje erotyczne :)

a ja staram sie nie robic jakis podziałów wiekowych,bo zawsze moze sie zdarzyć,że akurat sie trafi dojrzały 18latek i nie dojrzały 25 latek. Nie ma na to reguły.A jeśli trafi sie osoba,która będzie posiadac wszystkie moje wymarzone cechy i sie zakocham,to czy bede wtedy myślała o ograniczeniach wiekowych? wątpie ;)

no i taki podział 20;25 lat tez moze byc bez sensu jak sie trafi 26 latek,który bądź co bądźjest tylko rok starszy od 25latka,czyli żadna właściwie różnica ;)

w sumie tak :) W każdym bądź razie próbuję zatrzymać w sercu nadzieję, na to, że w końcu uda mi się zakochać ze wzajemnością :) Wam też życzę tego:)

taaa :) jeszcze kazdy z nas ma czas na milosc :p nie ma co sie spieszyc :)

ja też Wam tego życzę :) no jasne,że nie ma co sie spieszyć..najgorzej to być z kimś ze strachu przed samotnością

taaa :) jeszcze kazdy z nas ma czas na milosc :p nie ma co sie spieszyc :)

Gość hgggttttttyju
a ja mam cie w dupie

kolorowych :)

Gość Facecik76
Masz chyba nierozwiazany konflikt z ojcem, co powoduje ze telepatycznie przyciagasz takich ktorych nie chcesz, a tacy ktorzy by do Ciebie pasowali nie zwracaja uwagi na Ciebie. Podaj swoj e-mail to Ci przysle afirmacje na idealnego partnera. Ponadto nalezy przestawic sie na pozytywne myslenie!

Gość htyryryry
Facecik76 - możesz do mnie te afirmacje napisać? prosze alusia2008@gmail.com czekam!! ja bardzo chciałam sie o tym dowiedzieć,wierze w pozytywne myślenie ale nie umiem sobie ze wszystkim poradzić,od dawna sie zastanawiałam co zrobić aby mieć pewność,że nie trafie na partnera podobnego do ojca..no i nie potrafie mimo chęci ojcu wybaczyć. i w ogóle bardzo sie ciesze że tu napisałeś!! mam szczęście :D

Gość mój lepszy jest
przecież to dziewczyny lecą nakłamców i chamów tak jak zrobiła to moja była :O

Gość tomcio999
Kruszyna skad jestes??

Gość karol3
troche nie fer że kobiety oceniają cały gatunek menszczyzn zę to świnie. są wyjątki!