Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Smutno mi... Chyba nigdy nie trafie na odpowiedniego faceta

Polecane posty

Dlaczego Wy faceci tacy jesteście?? Mówicie, że chcecie porządną, zadbaną, miłą i kulturalną dziewczynę a i tak albo wybieracie jakąś puszczalską albo z taką pizdą zdradzacie ... Kurwa! O co chodzi bo mam dość...

Gość Kruszyna093.
do tego tematu natchnął mnie ...ślub księcia Williama 😭

Gość smuta11
Bo faceci to lenie, a z puszczalsąa pójdzie im łatwiej.

Gość shatynka...
co ci chłopak zrobuł?? zdradził z plastikiem??

Gość nata00000166
może powinnaś zostać lesbą

Gość IMO13801
"Odpowiedniego faceta..." Czuje nieprzyjemny smrodek syndromu księżniczki. PS. Bla, bla, bla 'argument', że nie będziesz leciała na pierwszego lepszego wsadź sobie w dupę.

Gość aefgtrhy
masz 18 lat :o w tym wieku chłopcy, bo nie mężczyzni, myślą tylko o tym w co wsadzic kutasa :o opamietaj sie dziewczyno

Gość to sobie pogadamy :)
zdradzil cie?a jesli tak to nie wrzucaj do 1worka .jak jedna kobieta sie puszcza to wszystkie są dziwkami? Nie...

Kruszyna093 A myślisz że kobietom się to nie przydarza? Po prostu są ludzie i taborety. ;)

lesbą się nie zostaje od tak;p a poza tym nie chcę;p Księżniczką? A co kurwa, mam być z takim który będzie traktować mnie jak szmatę i będzie miał zero szacunku??? nikt mnie nie zdradził. co z tego, że mam 18 lat.. prawdziwa miłosć może zacząć się nawet w wieku 16 lat i trwać i trwać.. znam taki przypadek. Tylko szkoda, że wszystko się zmienia. Ludzie sie zmieniają.

Gość Nie chcę się tu rejestrowac
no to o co ci biega?? pocpałąs i teraz medrkujesz??

zdradzil cie?a jesli tak to nie wrzucaj do 1worka .jak jedna kobieta sie puszcza to wszystkie są dziwkami? Nie...

wiesz co..myśle podobnie.I też mam 18 lat.Ale ten medal ma dwie strony.Faceci niestety to samo mogą powiedzieć o kobietach.I mówią.Ze wybierają bad boyów i że oni porządni a one zdradzają.

prawdziwa milosc jest rzadko,bo rzadko trafiają na siebie dwie porzadne,chcace kochac i doceniające miłość osoby.przewaznie jedna strona kocha,druga krzywdzi.

a jeszcze jak tu zaufać komukolwiek...nie chciałabym poświęcić sie dla kogoś,kto mnie za to pocałuje w doope 🖐️

Bo sie mijają. Cholercia, nie wiem czy kiedykolwiek poznam faceta dla którego straciłabym głowe a on dla mnie. Tak sie zdarza tylko w filmach chyba;p Byłam kiedys z chlopakiem prawie 3 lata i co? Wybrał laske, która jak się potem okazalo, sypiala ze starymi facetami za kase. na dodatek spotykali sie jeszcze pozniej jak się rozstali. Kretyn.

tak jest porządni faceci jak i kobiety znikają.kiedys mi babcią opowiadała"co to bylo kiedys jak dziewczyna miala chlopaka,jaka szczesliwa byla,a jak chlopak szedl do wojska to plasz w nieboglosy" cos w tym stylu...a teraz?sex z kim popadnie :) zarowno faceci jak i kobiety(oczywiscie nie wszyscy tacy są)

wiec sytujcja jest jaka jest bedzie coraz mniej ludzi szanujących milosc

ale nie martw sie,nam chodzi o tylko te jedną jedyną osobę spośród wyjątków - znajdziemy :) ja nie trace nadziei...w końcu bardzo młode jesteśmy jeszcze,wiele przed nami mam taką nadzieję.

masz rację :) obym za długo nie czekała bo brakuje mi męskiego ramienia do którego mogłabym sie mocno wtulić i czuć, że przy nim będę bezpieczna:)

sam nie jestem typem podrywacza,ale mam kolegow ktorzy mają dziewczyny,one zostają w domach a oni wyrywają panienki na imprezach jak gdyby nigdy nic

a ja sie zastanawiałam ostatnio,czy to ze mną jest coś nie tak,bo zamiast myśleć o imprezach,o tym,zeby mieć dużo znajomych i sie wyszaleć to ja chce miec jednego faceta i to wcale nie bad boya,który by mi fundował ciągłą huśtawke nastrojów ;) ja właśnie potrzebuje takiej stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa.No i ogólnie stawiam na jakość a nie na ilość jeśli chodzi o przyjaciół też.Wole zresztą mieć jedną osobę,dla której jestem wszystkim niż 100 osób,dla których moge być,ale moge nie być.

ja mam chyba po prostu taki charakter..a w moim domu za mało miłości,zwłaszcza między rodzicami jest raczej nienawiść,więc tym bardziej czuje że mi miłości brakuje.

co do związku w tak mlodym wieku hmmm ja mam 20lat i tez chcialbym miec dziewczyne ale nie wiem jak to jest byc w związku i nie wiem czy bym sie nie "dusił" wiec niewiadomo jakby wam w tym wieku szlo w związkach

no ja absolutnie nie chciałabym sie dusić w związku,ale w odpowiednim związku z odpowiednią osobą na pewno by tak nie było :) każdy powinien mieć swoją własną przestrzeń,własne zainteresowania,nie osaczać drugiej osoby :) to jeden z warunków udanego związku,tak sądze.