Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paj hi wo

do mezczyzn

Polecane posty

Gość paj hi wo

załóżmy, że podoba Ci się kobieta, kręciliście ze sobą dosłownie chwilkę. Jeśli zobaczyłbyś ją w towarzystwie kilku mężczyzn , jej kumpli zniechęciłbyś się? Albo np gdyby bawiła się z kimś w klubie.

Gość TAK...owszem
NIE...

Gość paj hi wo
ale zapomniałam dodać , ze ta kobieta jest ciągle dla Ciebie miła, zażartuje kiedy Cie widzi ( nie z Ciebie;p)

Gość Szymuś
Zaproponowałbym jej całe swoje kieszonkowe, bo wiedziałbym że kumple oferują co najwyżej połowę, a szczególnych wypadkach 3/4.

Gość paj hi wo
powiadają, że kobiety są niezdecydowane:P

Gość Johann WAM
TAK.Z niechęcilbym się...i masz teraz odpowiedź czemu On nie kontynuował sprawy.

Gość paj hi wo
kurcze po prostu nie wiem co się stało. Wkręciłam sobie tego chłopaka jak dawno nikogo;p Mam raczej powodzenie nie chwaląc się i różni chłopcy chcą się ze mną umówić na kawę, a właśnie on nie. Jest chłopakiem z wyobraźnią, z moich marzeń ;D

Gość agronome
To,że jest miła nie wystarczy....każdy ma prawo przebywać z kim chce i gdzie chce i nie powinień się w takich sytuacjach tłumaczyć komuś komu wpadł w oko tylko dlatego,że jemu to nie odpowiada ale skoro już jesteśmy przy temacie to odpowiedź na twoje pytanie zależy od kilku rzeczy np od tego czy manifestowowałaś zażyłość w stosunku do jakiejś z tych osób a jeśli tak to w jaki sposób....bo być może to spowodowało,że facet jaki się Tobą interesował-przestał okazywac Ci zainteresowanie.

Gość sugar daddy..
Hej Mała pójdziemy na kawusię:classic_cool::classic_cool:

{ załóżmy, że podoba Ci się kobieta, kręciliście ze sobą dosłownie chwilkę. Jeśli zobaczyłbyś ją w towarzystwie kilku mężczyzn , jej kumpli zniechęciłbyś się? Albo np gdyby bawiła się z kimś w klubie } Skąd bym miał wiedzieć że to jej kumple? A w klubach nie bywam więc bym jej tam nie spotkał.

Gość paj hi wo
mieszkamy w jednym akademiku. wypada mi wziać piwo i posc do niego czy nie bardzo?

Gość paj hi wo
prosze odpowiedzcie mi

Gość smuta11
nie bardzo

Gość paj hi wo
chodzi o piwo czy o to ze wpraszam sie? powiedziałabym ze siedze sama i nie mam z kim wypic piwa. czy to naprawde nie na miejscu?

Gość paj hi wo
nikt nie uwaza ze dobrze bym zrobila idac do niego> ?