Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona-marsjanka...

Jestem kosmitka - chyba... co o tym sadzicie?

Polecane posty

Czasem sie zastanawiam nad soba i dochodze do wniosku, ze jestem dziwna... Po pierwsze, to nie maluje sie i malo wydaje na ubrania, kupuje rzeczy dobrej jakosci, ale wszystko w prawie identycznym stylu. Po drugie, kupe kasy potrafie wydac na swoje hobby. Po trzecie, jestem strasznym samotnikiem. Tzn. ludzie mnie lubia, dobrze sie z nimi dogaduje, jestem "dusza towarzystwa", ale przynajmniej jeden wieczora albo jeden dzien w tygodniu musze spedzic sama. Jade wtedy do lasu albo gdzies laze i rozmyslam Mam kupe niepopularnych dzis zainteresowan I na dobitke od czasu do czasu mam ochote pierdziachnac moja prace i wyjechac w podroz jak Cejrowski, Pawlikowska, Wojciechowska...

Gość bigos z dżemem i jajkami
chyba nie wiesz ile jest takich ludzi, poza tym kazdy ma jakiegos pier..lca tylko po niektorych tego nie widac bo sie dobrze maskują:-p

W takim razie chcialabym kogos takiego poznac, bo w moim otoczeniu, jak sie wydaje, takich osob nie ma...

Gość ja taka jestem tez
sie nie maluje, wydaje malo na ubrania i jestem samotnikiem, mam takie jedno zainteresowanie ze niektorzy nie wiedza co to jest:p chcialabym na nie wydawac pieniadze, ale niestety nie mam..w ogole najlepiej sie czuje jak jestem sama