Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Jestem, nananan

W jakim wieku wyszłyście za mąż?

Polecane posty

Gość Ciekawa Jestem, nananan

Wpisujcie:)

Gość smuta11
23 lata

Gość równe 30
znajomość trwała jakieś 5 lat

Gość lakaturellla
wyszłam w wieku 90 po czym w wieku 32 lat byłam juz wdową a dziewictwo straciłam w wieku 2 miesięcy... niestety ktoś uprzedził mojego męża

Gość 38lat
tzn. wychodze w maju :P

Gość zdecydowanie bardzoej
cywilny w wiek 29 lat, kościelnego nie mogę mieć

naprawde dobrze nam się układa :)...dodam że zaręczyliśmy się po 5 miesziącach bycia razem...mialam wtedy 18 lat.....więc jak widać młode małżeństwa tez mogą być szczęśliwe...bo tu na forum panuje przekonanie ze jak młodo wyjdziesz za mąż to po roku-dwóch będzie rozwód,i nie dają sobie przepowiedziec ze może być inaczej

Poli to prawda. Niestety panuje takie przekonanie, a na to przeciez nie ma reguły. Dziewczyna Portugalczyka, podziwiam Cie, ze zdecydowałaś sie na wyjazd. Jestem w tym samym wieku i nie wiem czy bym się odważyła.

dlugo sie nad tym zastanawialam, moj tata mnie przekonal po czesci mowiac mi ze mam szanse na lepsze zycie ktorego on nie mial, ze zawsze mam w nim wsparcie i jak cos sie nie powiedzie to drzwi do mojego rodzinnego domu zawsze stoja przede mna otwarte pozatym wiesz, teraz mam wymowke zeby zabrac ich na wakacje :) to marzenie mojego taty no i mamy tez :)

Gość ja wyszlam majac
22 lata, dziś mam 31 i nie żaluje ze w takim wieku za mąż wyszlam, bo uklada nam sie z mężem super juz od tylu lat

w weku XX nie wyszłam, w wieku XXI też jeszcze nie wyszłam

ehh trudne pytanie.. czasem mam takie dni ze pakowalabym walizki i wyjechala w trybie natychmiastowym, strasznie tesknie za rodzina.. nie wiedzialam ze bedzie az tak ciezko, ale poczatki chyba zawsze takie sa, poki co oby dwoje na 100% nie jestesmy pewni czy chcemy zyc cale zycie w Portugalii.. zobaczymy co przyniesie los