Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Jestem, nananan

W jakim wieku wyszłyście za mąż?

Polecane posty

no wlasnie dziwny zbieg okolicznosci :) to byl kolega mojego ex.. kiedys zaprowadzil mnie do niego zebym poznala wlasnie portugalczyka, no i w zasadzie wtedy widzialam go poraz pierwszy i ostatni pol roku pozniej zerwalam z ex.. poszlam na karaoke z kolezanka i tak sie zlozylo ze byl tam wlasnie on :) dumna szlam zaspiewac piosenke a ze juz bylam wolna to puscilam mu oczko :P on do mnie podszedl po jakims czasie i zapytal, a gdzie Twoj chlopak na co ja ze nie wiem, pewnie w domu no i tak sie to zaczelo :) wiesz, tutaj zycie jest duzo tansze.. nie placisz co miesiac za czynsz, za wode placimy 12 euro, za gaz ok 25teraz, za prad niecale 20, sa tutaj duze mieszkania, my mieszkamy w kawalerce ktora ma ponad 100m2 produkty tez nie sa drogie benzyna ok 1,20 zarabia sie roznie.. ja jak pracowalam w barze dostawalam 800 euro, dla mnie to bylo duzo kasy, jeszcze jak moj tez tyle przynosil to sobie sporo odkladalismy.. ale teraz nie mam pracy, wiec zyjemy srednio.. ale nie narzekamy na brak pieniedzy najnizsza krajowa masz tutaj 475 euro i uwiez mi ze nawet tyle wystarczy zeby przezyc

Fajna historia:) A jesli chodzi o zycie to masz racje, tansze. Tu w Polsce wszystko drozeje, zle sie dzieje. A pracy brak, bądz za najnizsza krajowa. Sa ludzie ktorym zyje sie dobrze, ale w moim regionie więcej jest tych drugich. Ciezka okolica do znalezienia lepszej pracy. Myslimy o wyjezdzie, ale narazie studia nas tu jeszcze trzymaja.

dokladnie w Polsce jest nie zaciekawie dla poczatkujacych ktorzy chca podjac sie pracy bo potrzebne jest doswiadczenie, nie namawiam nikogo na wyjazd do innego kraju ale mysle na dzien dzisiejszy w Polsce dla mlodych nie ma przyszlosci

Gość zajebisciesexyyy
21