Gość Nie_mam_pojęcia Napisano Kwiecień 29, 2011 Hej ;) Zacznę od tego że mam 17 lat, niedawno poznałam chłopaka (2 lata starszego), dobrze nam się rozmawia, praktycznie codziennie się spotykamy (zazwyczaj z jego inicjatywy), tylko nie wiem czy on traktuje mnie jak koleżankę czy może coś więcej. Raz zachowuje się tak, że widać to że jednak nie jestem mu obojętna, a następnym razem jak pytam go w sms czy wejdzie na gg to odpisuje, że nie wie czy coś takiego, nie chce być nachalna więc nie wypytuję o której dokładnie, czy mam czekać ale siedzę po nocach czekając czy wejdzie... Raz w normalnej rozmowie w realu powiedział, że nie śpieszy się z dziewczyną a raz mówi, że nie szukał dziewczyny tylko sama się znalazła (poznaliśmy się w dość dziwny sposób ;P) . Na prawdę momentami nie wiem o co chodzi. Jak to wygląda z waszej perspektywy? Wiem, że nie miał jeszcze dziewczyny, może się boi? Siedzę i wymyślam różne teorie, bo chyba zaczyna mi na nim zależeć. Napiszcie mi co o tym sądzicie. Dziękuję za wypowiedzi ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach