Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iujhkkljlk

B777 kochaj sie ze mna!!

Polecane posty

Gość zdesperowana zona domowaa
zaraz sie porycze 😭 beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :(:(:(

Gość 4desperado
a ja nie mam szczescia do bogatych panien....

Gość ksiądz_grzegorz
uspokójcie się dzieci Boże i troche szacunku do siebie

Gość fhrhe34e4
koniec rozmowy df d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d df f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f ffffffff f f f f f f f f ff f f f f f ff f f f f f f f f f ff f f f f f f f ff f ff f f f

Gość fhrhe34e4
koniec rozmowy df d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d df f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f ffffffff f f f f f f f f ff f f f f f ff f f f f f f f f f ff f f f f f f f ff f ff f f f f f f f fffffff f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f fffffffffff f f f f f fff f f f f f f f f f f f f f f f f f ff f f f f f f ff

Gość cien_na_sloncu
Od dawna czytam te zryte forum i śmieję się z tych ludzi .. Napisałem na nim około 20 postów, ale powiem Ci, że nie warto robić sobie czarnego nika : ). Ludzie przesiadujący tutaj ścigają się w zdobywaniu popularności .. stania się kimś fajnym. Spieprzaj stąd póki możesz .. nie wiem czy nie lepsza będzie dla Ciebie Tibia w wolnych chwilach na dyżurce w robocie. Ja tam np. gram na kurniku, gdy jestem w robocie. Pozdrawiam.

Gość fhrhe34e4
hua hua? d d d d d d d d dd ddddddddddddddddd dd d dddd dddddd ddd d dd d d d dd

Gość zdesperowana zona domowaa
ja innego zycia nie znam niz kafe :(

Gość cien_na_sloncu
Jest różnica, gra w szachy rozwija logikę. Te forum rozwija tylko upośledzenie psychiczne.

Gość cien_na_sloncu
Ja gram w szachy, bo lubię, a nauczyłem się przypadkiem. Kiedyś grałem w drużynie hokejowej i w przerwach podczas treningu, gdy byliśmy podzieleni na 4 zespoły to reszta osób siadała i grała w szachy rozłożone kawałek dalej. Tak się zaczęło, później nawet pojechałem na turniej, ale to było dobre 6 lat temu. Teraz grywam w piłeczkę, a szachy zostały : )

Gość ej system
a co ty jesteś taki poukładany??:D

Gość cien_na_sloncu
Chcesz Kogoś poznać ? To wyjdź na ulicę .. Ci sami przypadkowi ludzie, ale chociaż wiesz, że prawdziwi, a nie sztuczni udający kogoś innego.

system jest tutaj nowy wiec sie dostraja :P ja jak nie mam co robic to krzyzowki rozwiazuje. a zeby nie bylo kafe tez ma swoja dobra strone - nie pozwala zapomniec mi o plynnym wsylawianiu sie w jezyku polskim. bo nie korzystam na codzien..

Gość cien_na_sloncu
hehe to zaczynając od języka, poprawię Cię. Pisze się " co dzień " : ) A krzyżówki to bardzo fajna rzecz, zawsze je robię na kibelku, a w sumie to rozwiązuje.

Gość cien na sloncu niech zgadne
jestes facetem :)

Gość ona wie
to już jest taki deficyt atrakcyjnych facetów, że zachwycacie się jakimś typem żłopiącym piwo? proooooszę Was! miałam kiedyś wątpliwą przyjemność zamienić parę słów z tym osobnikiem na forum, rozbawiły mnie jego pseudointelektualne gadki, każdy zdrowo myślący rozmówca zorientuje się jaki poziom prezentuje ten pan, pomimo czynionych prób ukrycia ogólnej ogłady intelektualnej. najbardziej żenujące są jego eksperckie wypowiedzi na tematy, o których nie ma zielonego pojęcia. Panie zachwycają się jego atrakcyjnością, a on przyjmuje chełpliwie komplementy, po czym śmieje się z głupoty kobiet w innych wątkach. narcyz do potęgi n-tej!

Gość cien_na_sloncu
Tak, jestem facetem, a poza tym wydaje mi się, że przesadzacie jeżeli chodzi o tą jego atrakcyjność. Muszę dodać, że też mam zaszczyt być mundurowym, hehe. Tyle, że w mniej wyróżniającej się firmie, bo jestem policjantem : )

Gość cien na sloncu niech zgadne
no tak wlasnie myslalalm po tym co napisales ;) bo tylko faceci maja zwyczaj przesiadywac dlugo w wc :D