Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coset

darmowe kody orange

Polecane posty

83JE7KAY - 5min do wszystkich sieci SM4F4F - 15 sms wymiennych na mmsy W9GTH33 - 15min do wszystkich kody do orange na nr 80101 Od dzisiaj do 15. maja klienci ofert pre-paid i mix sieci Orange mogą wziąć udział w ciekawej zabawie. Operator publikował będzie w tym czasie w Internecie „Tajemnicze Kody, po znalezieniu których można otrzymać bonus. Jaki? Rzecznik prasowy sieci sugeruje, żeby po prostu sprawdzić samemu Pierwszy opublikowany między innymi na blogu rzecznika kod to W9GTH33 kryje się pod nim 15 minut rozmów do sieci Orange. Co będzie w pozostałych? Zgodnie z regulaminem: „Tajemnicze Kody Orange to promocja umożliwiająca [...] uzyskanie dodatkowych minut lub SMS-ów wymiennych na MMS-y („Bonus) w zamian za wysłanie poprawnego kodu/hasła pod określony w Promocji numer. Można się więc spodziewać, że bonusy będą różne. Warto sprawdzić, ile można za te kody rozmawiać i SMS-ować. W jaki sposób wziąć udział w promocji? Znaleziony kod należy przesłać SMS-em pod bezpłatny numer 80101. Promocja nie wymaga rejestracji, jest dostępna dla wszystkich, wystarczy więc samo wysłanie kodu. Później można znaleziony kod rozesłać do wszystkich znajomych korzystających z pre-paidów i mixów Orange, ponieważ nie działa w tym przypadku zasada: kto pierwszy, ten lepszy. Z jednego kodu może skorzystać wiele osób, ale niestety ten sam użytkownik otrzyma za niego bonus jedynie raz. W przypadku wysłania przez danego abonenta ponowny raz tego samego kodu/hasła otrzyma on automatyczną odpowiedź z systemu, że dany kod/hasło już został przez niego wykorzystany. Skąd brać kolejne kody? Hasła/kody od momentu rozpoczęcia promocji będą pojawiać się w Internecie. Od 4 maja natomiast informacje o kodach będą dostępne na oficjalnym profilu Orange na portalu Facebook. Rzecznik prasowy operatora obiecał też, że kolejne kody, „jak tylko je zdobędzie, zamieści w komentarzach. Warto więc zaglądać także na blog blog.tp.pl / wojciechjabczynski Po wysłaniu prawidłowego kodu w ciągu 24 godzin dostaje się bonus. O jego przyznaniu i o tym, co konkretnie się zdobyło, poinformuje SMS zwrotny od operatora.

Gość nata00000166
ja mam plusa

Gość chloet
Dostałam smsa od koleżanki o tym i wyszukałam w necie. Cholera, nie wiem o co w tym chodzi, ale działa, podaję wszystkie kody dzisiejsze: ORANGE na numer 80101 masz 50 minut do orange ONE na nuemr 8010 masz 100 sms do orange WIOSNA na numer 80101 masz nastepne 50 minut POP pod numer 80101 - 100smsów do orange lub MMS KOCHAM ORANGE 60 min 14dni 123456789 50minut na orange 10dni 987654321 50min wazne 10dni tez na orange W9GTH33 pod numer 80101 - 15 minut do Orange ważne przez 4 dni POP pod numer 80101 - 100smsów do orange lub MMS 83JE7KAY pod numer 80101 - 5min do wszystkich sieci SM4F4F pod numer 80101 - 15 sms wymiennych na mmsy

Gość Leche Wałęsa vel Bolek
troche chuujowo, ze wiekszosc bonusow dotyczy rozmow, a nie smsow :o

Gość chloet
dają za darmo a ten jeszcze marudzi ;)

Gość Leche Wałęsa vel Bolek
nie marudze tylko mowie, ze mogloby byc wiecej bonusow do smsow :P

Gość to ja i tam mam
lepiej..tel na karte w orange pop.za 10zeta wpisuje minuty pod 909 i mam 1000 darmowych minut do orange na 14 dni..nigdy ich nie wygadalam:-P

Gość agatka:*
Cześć witam każdego użytkownika kafeteria ja mam nowe kody które zostały wprowadzone od dziś. dzwonicie pod numerek 513374740

Gość kak
Leche Wałęsa vel Bolek jesteś debilem chyba lepiej jest że są minuty

Gość NIE PISZCIE
agatka:* Cześć witam każdego użytkownika kafeteria ja mam nowe kody które zostały wprowadzone od dziś. dzwonicie pod numerek 513374740 KTOŚ SOBIE JAJA ROBI I PODAŁ MÓJ NUMER NIE PISZCIE DO MNIE BO NIE MAM ŻADNYCH KODÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NIE PISZCIE
hejka ! JA NIE MAM ZADNYCH KODÓW I NIE PISZCIE POD TEN NR TEL . 513374740 BO KTOS SE JAJA ROBI !!!!!!!!!!!!

Gość NIE PISZCIE
agatka:* Cześć witam każdego użytkownika kafeteria ja mam nowe kody które zostały wprowadzone od dziś. dzwonicie pod numerek 513374740 KTOS SE JAJA ROBIII !! NIE PISZCIE DO MNIE !!!

ORANGE na numer 80101 masz 50 minut do orange ONE na nuemr 8010 masz 100 sms do orange WIOSNA na numer 80101 masz nastepne 50 minut POP pod numer 80101 - 100smsów do orange lub MMS KOCHAM ORANGE 60 min 14dni 123456789 50minut na orange 10dni 987654321 50min wazne 10dni tez na orange W9GTH33 pod numer 80101 - 15 minut do Orange ważne przez 4 dni POP pod numer 80101 - 100smsów do orange lub MMS 83JE7KAY pod numer 80101 - 5min do wszystkich sieci SM4F4F pod numer 80101 - 15 sms wymiennych na mmsy

Gość agatka prawdziwa
z tym numerem nie jest sciema bo to moj prawdziwy numer tylko ktos go tu wpisal . Nie ja. i ja nie mam zadnych kodow. ktos jaja sobie robil ze mnie.

numer który był podany wcześniej jest nieprawidłowy, jeżeli chcecie więcej kodów dzwońcie na ten numer 504378770

Gość zaskakująca
TEST na 80101 - 100 sms-ów

Gość 987078676
nie dajcie sie nabrac!!!!!!!!!! SMS NA NUMER 92555 kosztuje ponad 30 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KODY ORANGE JUŻ NIE DZIAŁAJĄ. PROMOCJA SIĘ SKOŃCZYŁA. NIE DAJCIE CIĘ NABRAĆ OSZUSTOM!!!!!!!!!!!!!!!