Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubięęę to

ZIAJA - kosmetyki. Używacie?

Polecane posty

Gość samo się nie załatwi
Nie, każde moje spotkanie z kosmetykami tej firmy nie kończyło się zbyt szczęśliwie:/

Ja uzywam kremow z ziaji na twarz i pod oczy, mleczko do demakijazu z serii Kozie Mleko, najlepsze na swiecie. Kremy wspaniale nawilzaja i wygladzaja cere, cud miod i orzeszki. Acha i antyperspirant Ziaja Bloker - cudenko.

Gość ja również stosuję niektóre
kosmetyki firmy Ziaja :) Wiem też, że są lubiane także na amerykańskim rynku.

Ja stosuję i jestem bardzo zadowolona. No i super ceny jak dla mnie. A tu dowiedziałam się, że wycofują krem którego używam, chyba tzreba zrobić zapas

Gość chyba w snach
kazdy produkt ziaja oceniam jako - ZAYEBISTY :D uzywam i jestem zadowolona :d

Gość jnfjnfjfnf3f
nie wycofuja , to bujda. ja jestem bardzo zadwolona, oczywiscie sa kosmetyki z Ziaji ktore mi nie odpowiadaja (tak jak z innych firm) ale maja tez mase perelek. Lano-krem z ziaja med i wiele, wiele innych. To polska firma, nie pakuja duzo chemi. Naprawde kazdy znajdzie cos dla siebie.

Nawilżający z białą herbatą, a dla mnie jest super( coś tu tak wyczytałam na topicu). Zajebisty jest tez ten zielony, oliwkowy. Zresztą wszystko co miałam z Ziaji mi podpasowało

toi jedyne kosmetyki, które mnie uczuliły :O mimo, że nie mam wrażliwej cery a moje koleżanki z wrażliwymi, podatnymi na uczulenia buziami sobie chwalą tą markę...co najmniej dziwne

Gość angela.......
żel pod prysznic kokosowy :) krem z masłem kokosowym :) płyn micelarny 60plus z lotosem - mimo ze mam mniej lat to ten sie sprawdził najlepiej :) płyn micelarny 30 plus taki niebieski - sredni , troche oczy pieka płyn do zmywania makijażu dwu i jedno fazowy - całkiem fajne :) tonik ogórkowy - spoko

Gość marrrrudna
Kosmetyki ziaja są super. Dobre i niedrogie.

Gość filipinkala
moja ulubiona firma:) ogromny wybór, kosmetyki dobre i niedrogie:) używam kremów do twarzy i rąk, żeli do mycia twarzy, toników, balsamów do ciała, żeli/mydeł pod prysznic, odżywek do włosów itp. Ciągle probuję czegoś nowego, firma wciaz poszerza asortyment :)