Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.smutna

Chyba dostałam kosza

Polecane posty

Gość taka.sobie.smutna

Powiedziałam facetowi, którego znam od kilku miesięcy, że mi się podoba i chciałabym czegoś więcej. Nie zauważał moich wcześniejszych sygnałów. Powiedział, że musi to przemyśleć... Nie odezwał się od wczoraj. Mam rozumieć, że to koniec? Ile takie zastanawianie się może potrwać?

Gość taka.sobie.smutna
Bardzo proszę o opinie :(

Gość realnanonet
To on jest myśliwym

Gość taka.sobie.smutna
To znaczy? to nie jest typ casanovy, raczej nigdy nie był w poważnym związku...

Gość taka.sobie.smutna
To pocieszające... Ale takie czekani jest straszne :(

Gość realnanonet
Rany gościa. Facetowi daje się upolować zwerzynę.

Gość taka.sobie.smutna
Jasne, facet ma polować, a kobieta ma być zdobywana. Pewnie tak jest w wielu przypadkach, ale nie zawsze. Samo to, że w wieku dobijającym do 30 nigdy nie był na poważnie z kobietą. Najwyraźniej nie jest takim dobrym myśliwym. Chyba, że po prostu z nikim nie zamierza się wiązać... Tymczasem dalej się nie odezwal

Gość martinB88
Nie panikuj, obserwuj go, ale nie naciskaj. Poczekaj na jego ruch, może szykuje jakąś niespodziankę, a może po prostu się boi i potrzebuje trochę czasu.

Gość pudernicaaa
o matko... nie pocieszajcie autorki,bo to lipa jak nic. koles chce sie zastanowic? nie wiedzial,co powiedziec,zeby od razu nie odmowic. a co powie np po 2 dniach? przemyslalem,chce sie z toba zwiazac? bozeeeeeeee, w jakich wy czasach zyjecie. autorko, zapewnie nie chce byc z Toba.

Gość pudernicaaa
wy chyba same nie wiecie co wy piszecie... zyjecie w swiecie zludzen? badzcie realistami! laka chce byc z kolesiem,powiedziala mu o tym(punkt za odwage), a on mowi,ze sie zastanowi:D a co mial jej powiedziec? nie, nie chce z toba byc? pewnie go zaskoczyla i tyle go teraz zobaczy. przykro mi,ja taka optymistka nie jestem. takie rzeczy,tylko na filmach.

jak się nie odezwie to szkoda czasu:) proste i skuteczne:) po co sobie zawracac głowe kimś kto nie chce żebyś była w jego hmmm głowie??

Gość taka.sobie.smutna
Powiem Wam, że ja właśnie jestem z tych mniej optymistycznie nastawionych i myślę, że nie wiedział, co mi powiedzieć. Mi naprawdę zależy i może to dziwne, ale lżej mi jest wiedząc, że on jest świadomy co o nim myślę i przynajmniej nie będę sobie wyrzucała, że nic nie zrobiłam. Wolę wiedzieć, że dostałam kosza, niż że nic nie zrobiła. Jeżeli powie mi wprost, że nic z tego, będzie mi smutno, ale i tak będę się cieszyła, że mu to powiedziałam, bo przekroczyłam pewną swoją słabość i barierę, która myślałam, że jest nie do przekroczenia. A jeśli nawet się nie odezwie, stwierdzę niestety, że jest tchórzem i nie było warto.

Gość taka.sobie.smutna
I faktycznie dalej się nie odezwał :(

Gość taka.sobie.smutna
:(