Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

murek1960

Zdrada żony

Polecane posty

Jak będzie ci się chciało kupę też zapytasz na kafeterii co masz zrobić, czy poczekasz aż poleci przez nogawkę? :classic_cool: Co robić? a co podpowiada ci mózg? Odkryłem? Tzn. co? Złapałeś ja na gorącym uczynku?

Gość Musisz....
Musisz zbierac dowody zdrady, a pozniej zlozyc pozew o rozwód z orzekaniem o winie.

moja rada ? zachowaj zimna krew choc wiem ze nie latwo, zbierz dowody, niezbite, udaj w koncu - na potrzeby sprawy w sadzie, zmartwienie i probe naprawy zwiazku, wyjdzie na to ze dopelniles staran, zrob filmik jak robi ci loda, po wygranej sprawie puscisz go na necie zemsta jest slodka i najlepiej smakuje na zimno musisz sie wykazac zimna krwia i aktorstwem, nie przejmuj sie mi tez sie to stalo i chyba znow zonce zaswedzialo, ale ja dorwe... i obsmaruje

Gość życie jest parszywe
proste możesz odejść lub trwać w tym związku i cierpieć z powodu jej kłamstw jak ja teraz... z powodu kłamstw swojego chłopaka...

Gość eleonorrrra
no zależy też troche od okoliczności. jesli to była jednorazowa zdrada, może jeszcze jakoś to sobie wyjaśnicie, poukładacie, jeśli wyda Ci się warta wybaczenia.. Ale nikt z forum Ci dobrze pewnie nie doradzi, bo nie zna sytuacji ani jej. Nie chce jej bronić, ale jeżeli ją kochasz i ona mimo tego Ciebie też to może jeszcze nie koniec. W końcu małżeństwo to nie chodzenie, trzeba się zastanowić co dalej. A wrzucanie filmików na neta jak żona robi loda jest żałosne, ale róbta co chcetaO_o.

Gość sfasfewcdsfsdskjmk
nie ma jednej recepty. mówi się że zdrada to zdrada, ale życie nie jest prosta szafą z połeczkami gdzie wszystko łatwo można ułożyć i znaleźć jedną prostą odpowiedź co zrobić. Prawda jest taka, że nikt za Ciebie nie zdecyduje. musisz słuchać własnego serca i rozsądku. może zamiast obmyślać spisek przeciwko żonie warto pogadać? i jesli rozstać się to z godnością, nie mszcząc się szczeniacko poprzez filmiki? Ja bym pewnie po prostu odeszła i gdyby facet mnie przepraszał i udowodnił, że mu zależy- zastanowiłabym się czy nie wybaczyć. potrzebowałabym czasu też żeby to przemyśleć. wiadomo, że w małżeństwie jest kwestia rozwodu, podziału majątku, czasem są też dzieci. Nie ma łatwo, ale zasadniczą sprawą jest to co do siebie czujecie? może z jej strony uczucie przygasło, może sie nie układało wam? Moim zdaniem zdrada nie jest tragedią- są znacznie gorsze. Zdrada jest czymś co można wybaczyć, a dla zdradzającego mogłabyć jednorazową przygodą, której może potem bardzo żałować. W takim przypadku chyba nie warto przekreślać małżeństwa i miłości- czasem warto dać drugą szansę.

Gość Facecik76
Zrob trojkat z tym facetem i oboje obrabiajcie zone!

Gość mmmnnnnnnniiiiiiiaaaaaammmmmuu
Klin klinem:)