Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrakuda...

Powiem Wam prawde o Jennifer, B777 itp.

Polecane posty

Gość cien_na_sloncu
OMG ! No przerastacie po prostu moje najskrytsze wyobrażenia .. Weźcie sobie odpowiednią pigułkę, zwracającą wam wolność .. bo tracicie rozum na tym forum.

Gość zdesperowana ty jestes w uk
no tak zle zapytalem bo uk nie konczy sie tylko na Anglii :D:D:D

tak mi sie przypomnialo, ze gadalam z taka laska co przyjechala z londynu na impreze w sobote do cardiff i powiedziala, ze jest w szoku jak ludzie sie tutaj bawia, cardiff jest po prostu zajebiscie imprezowe. wydaje mi sie ze ludzie bardziwj wyluzowani.

Gość Jadwiżanka
zdesperowana nie uprawia seksu przed ślubem a ma już 35 lat :(

Gość barrakuda...
"dyrektore pczywiście dyrektore też jest projektem zespołu 15 moderatorów kafeterii" nie wlewaj se, nikt cie tu nawet nie wymienil :D

Gość Jadwiżanka
ale pewnie była na ślubie Kate i Wiliego, a wlasnie jak sie tlumaczy wiliama na polskie? franciszek?

ja tez nie jestem imprezowa, ale lubie od czasu do czasu sie rozerwac. mieszkasz wiec w londynie? zobacz.. calkiem fajnie sie nam rozmawia.. czasem zdarzaja sie ludzie z ktorymi mozna normlanie pogadac, szczegolnie poznymi wieczorami.

Gość Jadwiżanka
no bo w tvp1 dzisiaj mówili ...i jakos dziwnie tego wiliama przetłumaczyli nie na wilhelma tylko coś innego zupełnie zaskoczyło mnie no dobra sorry , przegiełam z tym 35. ale dobrzze być dziewica, a Kate Middleton była dziewicą?

a skad ja mam wiedziec czy kate byla dziwica. a jak ci sie wydaje, w koncu laska w moim wieku. raczej dziewicta nie trzymala.. na studiach w polsce mialam kolege ktory mial na imie william, w skrocie bill. rodzice polacy mu takie dali. sss --> widzisz jak dobrze zapamietales? :D ogladalam czesc transmisji ze slubu. ale chwila tylko bo dzisiaj dla mnie byl dzien pracujacy..

Gość Jadwiżanka
może beda powtórki to sobie zapisze tym razem . nie była dziewica to przykre.ciekawe co na to Elżbieta

Gość barrakuda...
"no pewnie ze mozna porozmawiac, a ogladalas medialne widowisko czyli slub pary ksiazecej z buckingham palace?" "no bo w tvp1 dzisiaj mówili ...i jakos dziwnie tego wiliama przetłumaczyli nie na wilhelma tylko coś innego zupełnie zaskoczyło mnie" :O i moj majacy obnazyc New World Order topik zamienil sie w mialkie pogaduszki typu "Poranna kawa z tvn" bede wymiotowac