Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana i to bardzo

Chyba bedzie trzecia ciaza jestem totalnie zalamana i tylko nie wiem jak

Polecane posty

to sie moglo stac Wszystko wskazuje na to Okres spoznia mi sie od wczoraj mam bole okresowe a okresu brak Piersi mam strasznie wrazliwe nie mialam tak nigdy Boze jesli to ciaza to nie wiem co zrobie Wszystko sie wali Mam wiecej dziwnych objawow A wiec to moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek ktore zle tolerowalam W polowie cyklu sluz plodny klucie jajnikow Owulacja Znam to dobrze jednak odstawialam tabletki pare razy w zyiu i nigdy plodnosc nie wrocila mi jeszcze w pierwszym miesiacu po I zaraz po tym sluzie lekkie plamienie W samym srodku cyklu Implatacyjne tak mysle Przepraszam ze tak chaotycznie ale nie moge wstawiac znakow interpunkcyjnych Potem cale mnostwo bialego obfitego jaki mialam w kazdej ciazy i bardzo rozpulchnione wnetrze pochwy Temperatura podwyzszona Chyba sie zabije Nie dam sobie rady z trojka dzieci

I dodam ze uzywalismy gumek caly czas Raz sie przydarzylo bez tzn maz zaczal bez ale zaraz potem zalozyl i skonczyl Czy ja sobie to wmawiam czy naprawde nadchodzi moj kres

Gość współczuję Ci
:o

Gość biedroneczka2011
TYLKO SPOKÓJ MOZE CIE URATOWAĆ

Ja chcialam dac wszystko co najlepsze mojej dwojce pociech ale zrypalo sie nam Troche mamy dlugow Wychodzimy na prosta slimaczym krokiem Maz nie wie o moich obawach i tak wraca z pracy zdolowany Mnie zwolnili firma upadla Jestem jednym klebkiem nerwow a co bedzie jesli rzeczywiscie to ciaza Nie zabije dziecka Nie moglabym Ale chyba wyladuje w psychiatryku Ja nawet organizacyjnie nie dam sobie rady pozbierac troje dzieci do kupy

te plamienie w środku cyklu to nie plamienie implantacyjne tylko śródcyliczne, może sie zdażyć ale nie musi. Tak samo jak plamienie impalntacyjne może być ale nie musi. A plamienie implantacyjne występuje dopiero gdzieś 6-10 dni po zapłodnieniu ;) uspokój się, jeśli nadal będzie ci się spóźniał okres to zrób sobie test z krwi beta hcg zamiast kupować kilka zwykłych testów ciążowych ;) może wszystko będzie dobrze :)

Gość ciąży z tego nie będzie
Skoro używaliście prezerwatyw to czym ty się martwisz?

Gość i nie rozpaczalabym
ja jakbym miała tak sie męczyć przez życie to usunęłabym zarodek, przynajmniej dwoje już narodzonych dzieci żyłoby normalnie

Gość aabbbabsbbsbsbs
też byłam w podobnym przypadku, wydawało mi się, że świat się wali. Mąż podobnie załamany bo na nim spoczywało zarabianie, ja siedziałam z młodszym synem w domu, starszy w przedszkolu, a tu nagle taka jazda. Niedługo rodzę i teraz już się ze wszystkim pogodziliśmy a nawet się cieszymy, bo o 3 marzyłam zawsze ale nie byłoby to rozsądne samemu zaplanować. Jeżeli rzeczywiście jesteś w ciąży, życie jakoś się ułoży, a już niedlugo zobaczycie świat w innych barwach. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło.

Gość Bóg zrobił to bÓg da
bedzie dobrze, pomódl się do swiętych

To plamienie mialam po okresie plodnym wiec teoretyfcznie moglo dojsc do zaplodnienia i moglo to byc implatacyjne Tym bardziej ze nigdy takiego nie mialam Znam swoj organizm Bylam w ciazy dwa razy Badam szyjke macicy Byl seks rozpoczety bez gumki i teraz czytam Ze w plynie ktory wydziela facet przed ejakulacja moga znajdowac sie zywe plemniki Boze ale bylam glupia I ze moga przezyc w ciele kobiety nawet 5 dni No mialam potem te plodne Z tego moglo cos byc wiem ze to glupie tak sie nakrecac ale nie widze innej mozliwosci Trzeci dzien bez okresu z bolem popdbrzusza i z bolami piersi

Gość klaudia 1980..
ile ci sie okres spoznia??? dlacego nie zrobiłaś testu? wiesz ja miałam to samo tylko ze z 4 dzieckiem,myslałam ze jestem i byłam zalamana wmówiłam sobie ciaze bo okresu brak było 2 miechy...okazało sie ze to zaburzenia...jak brałas tabsy to moze dlatego spoznia ci sie @

Gość do szkoly nieuku
przecież ona pisze, ze z mężem się kochala, a nie, że jest to dziecko poczęte przez Boga

Nie moglabym usunac zarodka gdy patrze na moje dzieci nie moglabym zyc z tym ze pozbawilam je rodzenstwa Ze im dalam zycie szanse a tamtemu Nie abbabbaanns dziekuje ale jakos mnie to nie pociesza Dziekuje Ci za te slowa ale jak pomysle znowu dziewciec miesiecy wyrzeczen Potem koszmarny placz noworodkowy pieluchy zupki wszystko dobabrane syf i brud wrzaski To jakis koszmar Nie chce mi sie zyc

Gość klaudia 1980..
w jakim wieku masz dzieci

Gość mała stoki
a może idz po test? bedziesz pewniejsza-pamiętaj, a organizm nie kiedy płata nam figle...

Trzy dni mi sie spoznia Mam taka znajoma ktora zaszla w ciaze uzywajac gumek Zadna nie pekla a ona zaszla Moze i to zburzenia rzeczywiscie to byl pierwszy cykl bez tabletek I nawet zdziwilam sie ze tak szybko wrocily mi plodne Seks zaczety bez gumki byl zaraz po okresie Nie zrobie testu boje sie cholernie ze bedzie pozytywny Wole nie wiedziec i poki co zyc w taim stresie a nie w gorszym jeszcze Moze cos sie stanie moze nawet jesli to ciaza moze

Gość Lil'Queen
Nie potrzebnie siejesz panikę. Poczekaj troche i zrób test:) i będziesz miała pewność

Gość klaudia 1980..
dokladnie cie rozumiem,,ja testu nie robiłam przez 2 miesiace bo wolałam być w niepewnosci niż w pewnosci...miałam nadzieje ze @ przyjdzie....kurcze 3 to jeszcze nie tragednia ja mam 3 i jakos dałam rade ,,najstarsze ma 11 lat a najmłodsze 5 3 to już maximum..bo wiecej to tragedia teraz tabsy jem jak szalona :)

Moje mlodsze dziecko ma 2,5 juz podrosniete wyroslo z pieluch je sama najgorsze mam za soba Albo dopiero przede mna Starsze ma szesc lat Chcialam isc do pracy a tu dupa zbita

Gość klaudia 1980..
wiem,,,dokładnie z praca nie ma szans..chyba ze nie mieszkasz sama i masz rodziców pod reką

Klaudia trzy to maksimum ale ja psychicznie nie wydole nie widze siebie w tym ja kocham dzieci ale gdyby ktos mi dal juz takie podrosniete trzyletnie Okres niemowlecy mlodszego mam wyjety z zycia Jeden wielki wrzask Mielismy w tym roku jechac na wakacje pierwszy raz zagraniczne bez dzieci a tu jak ani wypic ani zapalic ani brzucha pokazac Wiem ze to prozaiczne problemy ale mnie zalamuje teraz doslownie Wszystko

Ja wlasnie nie mam znikad zadnej pomocy chyba ze kolezanke uprosze aby mi czasem z dziecmi posiedziala Jak pracowalam mialam mame do pomocy ale choruje i nie moze juz Jak pojde do pracy to nie zarobie na opiekunke i za ile bede pracowac Jestesmy tu sami nikt nam nie pomaga Rodzina daleko Wole sobie ponarzekac tutaj A poza tym szkoda mi kasy na test bo ostatnio naprawde krucho u nas jak na zlosc Ten rok mial byc lepszy a wszystko sie rypie po kolei doslownie tak koszmarnie jeszcze nie bylo

Gość klaudia 1980..
ja tez tak mialam..tez mi weszły wakacje do głowy..a na wakacje byłabym ju w 7 miesiacu( gdybym była)...załamka a najgorsze jest to ze nie wypijesz,,kawy za duzo nie wypijesz...alkoholu 0 pozniej walka z nadwaga po ciaży jesli sie okaze ze nie jestes .pomysl o dobrym zabezpieczeniu ja tez jechałam na gumie po 3 dzieciaku teraz tabletki..wole jesc i sie truc niz po raz nastepny przeywac ten koszmar

Gość bystradziewczynazublina
jestem pewna w 90%, że nie jesteś w ciąży. Jest taka możliwość, ale to naprawdę sporadyczne wypadki. No musiałby to być chyba plemnik rambo, żeby bez wytrysku przebyć taką drogę i jeszcze odczekać swoje na twoje płodne dni. To naprawdę bardzo małe prawdopodobieństwo, więc głowa do góry i zrób test.

Gość pomocna5487658
Zdołowana i to bardzo, pomyśl logicznie piszesz że masz bóle okresowe i wrażliwsze piersi. Moim zdaniem za kilka dni dostaniesz ten okres bo masz typowe objawy.Poza tym czego ty oczekujesz ? Ze od razu po odstawieniu pigułek organizm zacznie Ci działać jak w zegarku ? Daje Ci 100% że nie jesteś w ciąży, bo niby jakim cudem? Marsz do apteki po test !!!! A na przyszłość żeby uniknąć takiej histerii załóż sobie u ginekologa miedzianą spirale bez hormonów.

Dziewczynom ale Ty przezywasz,według mnie nie jestes w ciazy jezeli facet nie skonczyl w Tobie.Zrob test to bedziesz spokojniejsza.

Gość dobre toooo
ale komentarz "...chyba ze nie mieszkasz sama i masz rodziców pod reką.." a co to rodzice to parobkli do niańczenia waszych dzieci, napieprzycie sobie to se je bawcie, głupie małpy

Gość aga90
Mam podobne objawy do Ciebie... Okres mi sie spóźnia 4 dni, boli mnie brzuch tak jak na okres ale jego ciągle brak... bolą mnie piersi zwłaszcza brodawki... zrobiłam 2 dni temu test i wynik jego był dziwny... jedna kreska gruba widoczna a druga słaba mniej widoczna... ale widać ją... nie wiem co o tym myśleć... czy to ciąża?? Chce powtórzyć test za kilka dni i się upewnić czy napewno to ciąża...

Gość do aga90
jesli widac dwie kreski to znaczy, ze jest ciaza. bez znaczenia jak wyraznie te kreski widac, wazne, ze sa widoczne obie!!! do autorki : lepiej zrob jednak ten test, w preejakulacie sa plemniki zdolne do zaplodnienia, seks przerywany - bo tak mozna nazwac ten wasz bez gumki a potem z gumka - to rzadna forma antykoncepcji i czesto prowadzi do wpadki. a po odstawieniu tabsow plodnosc czesto wraca od razu i trzymam kciuki zeby ciaza byla pojedyncza, bo po tabletkach rozne sa akcje;)powodzenia dasz rade, nie ty pierwsza nie ostatnia. jak ma byc dziecko to chocbys stosowala naraz tabsy, spirale i gumki to i tak zajdziesz:Dsila wyzsza, ot co;)