Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana i to bardzo

Chyba bedzie trzecia ciaza jestem totalnie zalamana i tylko nie wiem jak

Polecane posty

Gość aga90
tez tak myślę że to ciąża... nie planowałam tego :/ chciałam dziecko ale trochę później... jak skończę studia... a tu niespodzianka...plany pokrzyżowane... no ale trzeba brać odpowiedzialność za to co się robi ;P

"jak ma byc dziecko to chocbys stosowala naraz tabsy, spirale i gumki to i tak zajdziesz" Większych głupot dawno nie czytałam.

Gość fgsg
osoba ktora napisala ze usunela by bo to tylko zarodke- nawet nei chce m isie tego komentowac:) dziecko to dar od boga na poczatku bedzie ciezko a potem bedziesz najszczesliwsza osoba na swieice:) zwlaszcza za kilka lat:) bedziesz maial wesoly dom, pelen ludzi i nigdy nie bedzies siedziala sama na starosc:) watpie ze byla bys szczesliwa maajc jedno dziecko, dzieci ma sie tak anp[rawde na krotko dziecko potem bedzie miala znajomych potem studia abdz praca i bedziesz siedziala sama jak dupa:) a tak bedziesz miaal kolejne dwie pociechy. trzeba myslec przyszlosciowo teraz bedziesz miaal orke za pare lat i jak dzieci beda duze bedziesz najszcesliwsa i wygrana osoba:)

Gość fgsg
a jesli chodzi o antykoncepcje nei ma stuprocentowej, nawet na tabletkach jest zawsze napisane 99,9% a nie 100%

Gość fgsg
wiec takz gumka jak i innym srodek jest szansa na zajscie w ciaze:)

Gość rewolucjaa
autorko dlaczego siedzisz na kafe i rozżalasz sie nad domniemana ciąza a nie pojdziesz do apteki po test i masz odpowiedz z głowy?Albo wtedy bedziesz sie martwic albo odetchniesz z ulgą.cos mi sie zdaje ze lubisz sie nakręcac.

Gość do fgsg
idz sie przygłupie doucz nauki o człowieku, a nie głupio komentujesz, od kiedy to dziecko powstaje bez udziału mężczyzny

Gość do fgsg
jeszcze może za chwilę ogłosisz ją świętą i będą sie zjeżdżać do niej pielgrzymki

Gość taka jedna mamaa
wg mnie to nie ciąza tylko odstawienie tabsów mial dokladnie to samo tydzien twmu spoznial mi sie az 2 tyg a brzuch bolał juz wczesniej, piersi tak samo w koncu dostałąm okres

Gość omajgad
ja już pół roku po odstawieniu tabsów mam nieregularny okres... Gdy bym ten miesiąc szalała to wpdała bym w panikę, już 2 tyg spóźnia mi się okres, jestem w trakcie badań

Gość Zdolowana i to bardzo
Kupilam ten test Zebyscie widzialy jak mi sie lapy trzesly jak go podawalam ekspedientce do skasowania I NIE JESTEM W CIAZY uffff co za ulga Przeogromna Zaraz po miesiaczce lece do gina po nowa antykoncepcje bo samych gumek sie juz boje Mysle o wkladce no i gumki dodatkowo Okresu dalej nie ma juz nawet brzuch przestal mnie bolec tylko dalej cycki i co dziwne po przycisnieciu wycieka z nich kropelka plynu Gdyby nie test zupelnie wkrecilabym sobie ta ciaze teraz po czyms takim UFFF

Gość BruceLee789
Mysle ze czas najwyzszy pomyslec o odpowiedzialnej antykoncepcji, na stropnie www.wpadka.pl mozesz poczytac o kazdej metodzie