Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanagłowa86

praca jako specjalista ds odszkodowania? doradzcie

Polecane posty

Gość polanagłowa86

obecnie pracuje, znalazłam druga prace nazwijmy to w zawodzie zgodna z wykształceniem po roku bede pracowac w szpitalu w miedzy czasie dostałam kolejna propozycje pracy w kancelarii prawno medycznej ..jako posrednik ds odszkodowań...szczerze słabo sie znam ale sie naucze: ale chciałam miec jakas dodatkowa prace niezalezna zebym mogła dorobic pare stówek i nie wiem zy sie to pchac..z jednej strony nie wiem czy sie nadaje z drugiej czy to gra wrta swieczki..bedzie to umowa o dzieło bez jakis tam działalnoci własnych posrednik specjalista do spraw odszkodowań tzn szukam osób które miały wypadki , w ktorych doznały jakiegos uszczerbku..zbieram dokumentacje, kary lekarskie itd, organizuje spotkania...przekazuje je do mojej kancelarii gdzie prawnicy zakładaja sprawe i walcza o odszkodowanie troche mi to zajezdza akwizycja kiedys spotykałam sie z chłopakiem który w ten sposób dorabiał i był baardzo zadowolony tylko a mam jedna wade..a raczej zalete..jestem bardzo szcera jezeli w coś nie wierze to nie umiem sprzedac kitu klientowi

Gość polanagłowa86
up

Gość nmj
moim zdaniem jest to akwizycja

Gość polanagłowa86
w zasadzie kazda praca przedstawiciela, czy to farmaceutycznego czy to ubezpieczeniowego..gdzie samemu trzeba pozysikwac klientów jest jakas forma akwizycji