Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepprpprprr

Plaga kobiet-oszustek w Internecie. Dlaczego to robicie ??? :/

Polecane posty

Gość wszyscy wiemy jak cream
wyglądasz i Don Juanem to ty nie jesteś

Gość Jamjestemja
" autorze tematu nawet na kafe podobnie jest prawie wszystkie twierdzą że są ładne,atrakcyjne a przy monitorze siedzi Krystyna z gazowni" Kapselko :D :D :D

Gość widzieliśmy kilka fotek
te bez koszulki co tu wrzucałeś też 🖐️

Gość tylko krystyna z gazowni ka
męża a wcześniej miała facetów a kapselko ma 30 i nawet na randce nie był :classic_cool:

Gość taką jakimi nas tu
bombardowałeś z pytaniami "czy ja nie jestem za chudy?" "oceńcie moją klatę" i wysyłałeś je każdemu chętnemu damskiemu nickowi :classic_cool:🖐️

Gość Pudelek Kozaczek Pomponik
Powiem tak, że wygląd się liczy tylko na pierwszy rzut oka. Chodzi o zainteresowanie. Potem, jak już macie okazję się poznawać, spotykać, wygląd nie ma znaczenia. Można zauważyć coś ładnego w kimś kto na początku nie wydawał się atrakcyjny i może się stać też odwrotnie.

Gość creama kapselka i reszty
nie przekonasz bo oni są zafiksowani na własnych filmach i racjonalizacjach. Jedyne co im może pomóc to z rok intensywnej psychoterapii, terapii behawioralnej i jakieś leki przeciwlękowe.

a na co niby leki przeciw lekowe?? wam zalezy na supere wyglądzie u faceta na sympatii, czacie jest tak samo liczy sie wygląd i wam jest łatwiej olac faceta

Zastanawiam sie co im daje uzalanie sie nad soba,i mowienie o swoich kompleksach.Zycie trzeba brac takim,jakim jest.Wyzbyc sie kompleksow,nie uzalac nad soba.

Gość cream użala się tu identycznym
tekstami z 8 lat. Do tego jest "ekspertem" od kobiet i od tego na co lecą :P. Złe, niedobre kobiety lecą na urodę i kasę a biedny kremik nie będzie sponsorem. :P Jak sam pisał to dziewczyny poznaje na czatach. Całe 4, pewnie regionalnych albo innych sex. Get a life. Zajmij się czymś, poszerz grono znajomych, wykorzystuj okazję, żeby kogoś poznać w realu a nie na siłę.

jestem zadbany a kursy uwodzenia są dla debili podryw musi wyglądac naturalnie a jak ja nie dostaje znaków od lasek to chyba wiadomo ze na mnie nie lecą

nie dostaje znaków od lasek ja nie wyobrazam sie podejsc do laski i podrywac jak ona nie jest mną zainteresowan

Gość pepprpprprr
Niegrzeczny mąz - jest przykladem faceta dla ktorego wszystko jest ładne byle nie mialo wąsow, posiadalo cycki i cipe . Skoro na zdjęciach widze atrakcyjną dziewczynę a przychodzi przeciętniara ,ktora sie poprawila w PS albo dala czyjes zdjęcie to mam w dupie jej charakter. Co to mnei obchodzi? Na pewno nie ma go ciekawego skoro udaje kogos kim nie jest. Ja zawsze daje swoje foty , nie mam sie czego wstydzic. Jednej sie podobam ,innej nie. A te kretynki ? Zenada .

podstawa to wygląd jak sie spodobasz to juz bedzie dobrze a jak nie to nie ma znaczenia co powiesz i tak nie wyjdzie