Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepprpprprr

Plaga kobiet-oszustek w Internecie. Dlaczego to robicie ??? :/

Polecane posty

cream idac tym tokiem rozumowania to musisz miec wyglad,kase,bryke i duzego kutasa.Zastanawiajace dlaczego te ladne prowadza sie z brzydkimi,i te brzydsze prowadza sie z tymi przystojniejszymi.

kase sie zarabia dla siebie a nie po to aby miec laski trzeba miec godnosc albo sie podobasz albo nie jedynie mozna kasą zyskac ale o to chyba w tym nie chodzi

kase sie zarabia dla siebie a nie po to aby miec laski trzeba miec godnosc albo sie podobasz albo nie jedynie mozna kasą zyskac ale o to chyba w tym nie chodzi

Gość Jamjestemja
Mąż ma tutaj rację ;) Zresztą... kasa? Ostatnio moja koleżanka minęła się z takim kolesiem i gdy się przywitali, od razu się rozpromieniła. Powiedziała mi: "Może koleś nie jest zbyt ładny, ale ma taki zarąbisty charakter..." - mówiła z wypiekami na buzi. Wiec, wiecie... bardzo dużo zalezy też od charakteru, ja np. uwielbiam pewnych siebie, wesolych facetów :)

Gość byż może............
Zawsze piszę prawdę jeśli chodzi o mój wygląd.Ale tutaj zawsze znajdzie się grupa osób powątpiewających w to.Według niektórych większość kobiet tu piszących jest brzydka,gruba,stara i oczywiście...bezrobotna:O

Gość Złoty rybak
No cóż...Ja jako facet mam lepszy wyglad w realu niz na fotce i niejedna to potwierdzała, więc róznie bywa