Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość In_extenso

Gdzie poznać dziewczynę ?

Polecane posty

Gość prawiczek z warszawy
Magdo M. nie ograniczaj się tak. A ja jestem Ciekaw jak tam autor tematu, czy już umówił się na jakąś randkę?

Gość lukfor
Ja rzadko z domu wychodzę, poniewaz najzwyczajniej w swiecie nie mam na to czasu. wczesnie wychodze, pozno wracam. za to w pracy gdy mam chwile wolna siedze na http://www.flirtcard.pl/ z dwoch wzglwdow - portal nie naciaga finansowo i są na nim fajne dziewczyny, naprawde szukajace faceta, a nie przygody. pare razy udalo mi sie umowic na randke :D

Gość Julia83
A co myślicie na temat kobiety z dzieckiem? Załóżmy taką sytuację: kobieta zaczyna spotykać się z mężczyzną, z którym zna się od dawna. Jadą razem na wakacje,a, tam wiadomo pod wpływem klimatu idą do łóżka. Wracają, ona stwierdza, że nigdy się w nim nie zakocha, że nie jest z nim szczęśliwa, nie chce z nim być i się rozstają. Po 3 tygodniach okazuje się, że spóźnia się okres. Myśli, że jest w ciąży, jest pewna usunięcia, bo nie chce mieć dziecka z kimś kogo nie kocha, robi testy- negatywne, zamawia tabletki poronne ale idzie jeszcze na usg, żeby sprawdzić czy to rzeczywiśćie ciąża. Lekarz stwierdza ciąże i niestety pokazuje jej monitor z bijącym sercem. Ona zaczyna się zastanawiać, przecież to jej krew z krwi, postanawia nie brać tabletek. Z tym facetem nie chce mieć nic wspólnego, nie kocha go i nie chce z nim być, dziecko będzie miało jej nazwisko a on nie będzie nigdzie figurował. Czy odrzucilibyście taką kobietę tylko ze względu na dziecko? Pozdrawiam.

Gość Revivale
Wiem z wlasnego doświadczenia, że trudno znaleźć dziewczynę, więc aby zaoszczędzić Ci blądzenia to pwiem Ci co zrobić aby nie popelniać tych będow co ja :P www.randek.pl bardzo fajna stronka, na niej na pewno kogoś poznasz. Randki dla kazdego :) Polecam Ci serdecznie :)

Gość Ojciec66
Wszędzie, chłopie, rozejrzyj się troche :) www.jak-zdobyc-dziewczyne.info tutaj powinieneś zajrzeć z takimi problemami :)