Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaNieszczęśliwa

WoW zrujnował mój związek

Polecane posty

Gość iiskiereczkaa
dziś kolejna mega kłótnia i kolejne łzy. powód? oczywiście pierdolony wOw, calutką niedziele spędził przed kompem, a ja? zrobiłam zakupy, ugotowałam obiad, spotkałam się z kumplem na herbatce i jakoś mi niedziela minęła, tylko jak wróciłam to już nie wytrzymałam i nerwy mi puściły, skończyło się tak, że on siedzi obrażony przed tv, a ja wyszłam do drugiego pokoju...

Gość iskiereczka mam tak samom
nie wiem czy to do mnie tez bylo to pytanie jak zareagowal? :) to znaczy w sumie to niby mamy przerwe bo on nie wie co czuje(na 100% nie wiem,ale nie wydaje mi sie zeby mnie kochal,chyba ze to jakas dziwna milosc).a ja mysle,ze to nie ma sensu,nawet mu nie powiedzialam,ze moze juz sobie darowac te swoje gadki i poprostu zajac sie tym co naprawde kocha czyli grac. jestem juz zabardzo zmeczona tym wszystkim.niby nie jest taki najgorszy,bo znam facetow duuuuuzo gorszych,ale ja sie czuje przy nim jak piate kolo u wozu poprostu,a chyba tak nie powinno byc.drazni mnie to,ze ja moge cos opowiadac,zachecam do rozmowy a on chyba nawet nie slucha.rownie dobrze moglabym gadac sama ze soba. moze by mnie to nie dziwilo i nie wkurzalo jakbysmy byli razem juz ze 20lat i miala go juz dosc,ale nie po jakims roku.moze i lepiej

Gość była dziewczyzna uzależnionego
Nie Iskiereczko, tak nie powinno być. Moje odczucia były takie same, tez czułam się tak jakbym mu tylko przeszkadzała, też zachęcałam do rozmowy i nawet jak spędzał ze mną czas miałam wrażenie, że najlepiej uciekł by z powrotem do komputera. Usłyszałam "co on ma ze mną robić" ? A przecież też mieliśmy krótki staż, kilkumiesięczny i już wtedy uświadomiłam sobie, że to nie jest facet z którym chcę spędzić przyszłość. Woli kompa ode mnie , mimo że mówił że kocha... Tak jak mówisz : dziwna to miłość :O Odeszłam choć kochałam . Czasami bardzo tęskniłam,chciałam w myślach, żeby wrócił, ale jak tylko spojrzałam w miejsce gdzie siedział i grał od razu ta ochotami przechodziła. Myśle,że powinnaś odejść to sie nie zmieni i na prawdę szkoda życia na związek z kimś kto nawet Cię za bardzo nie zauważa.

do autorki... U Ciebie jest zdecydowanie latwiej niz u wielu kobiet - z tego co piszesz - nie macie dzieci... Ja jestem w podobnym bagnie, tylko ze mam polrocznego synka i nie mam pojecia co robic. Odejsc i odciac go od syna czy zostac, sama cierpiec i robic dobra mine do zlej gry ale zeby synek mial oboje rodzicow. To tez typowy syndrom DDA. Poza tym gdzie odejsc? Nie mam gdzie. Rok temu kupilismy mieszkanie - wiec kredyt. On moglby wrocic do swoich rodzicow, ale ja juz nie mam gdzie. A kwota kredytu i oplat to cala moja pensja - a co z pieluchami, jedzeniem dla synka, ubrankami? To dopiero sytuacja bez wyjsca :(

Gość iiskiereczkaa
Dwupak 83 no to chyba jedynym wyjściem jest rozwód i niech płaci alimenty...ale masz racje nasze problemy w porównaniu z Twoimi to pestka. Gdybyśmy mieli dziecko i On nie interesowałby się Nim tylko wolał grać,to chyba bym już tego nie przezyła ;/

Mój mąż też miał przygodę z WoW więc wiem do czego ta gra może doprowadzić w związku. Jej się nie da ograniczyć, albo gra na całego albo wcale. Przez prawie rok było fatalnie między nami z tego powodu. Na szczęście on sam zrozumiał, że coś jest nie tak. Szkoda, że po tylu nerwach i tak długim, czasie ale ważne , że w ogóle. Zrezygnował z grania w WoW, teraz gra jedynie w gry , które nie są "umawiane" z innymi graczami , takie które może w każdej chili skończyć. Jedno jest pewne , gdyby nie skończył z tą popieprzoną grą na pewno był z nim nie była.

Do psychiatry, drogie panie. Słusznie tu jedna z was napisała, że mając dziecko, to dopiero jest problem! Reszta albo od razu skończyć z tym gównem, albo do psychiatry. Nie potraficie same sobie pomóc, to jest zrozumiałe, więc skorzystajcie z pomocy specjalisty.

Gość mieczor1234
The Internet: The Internet Gets Used Every day By Many People to Download, Search, And Socialize with Other People. Through The Internet Thousands Of People Can Communicate With Each over. The Internet Can Be Used by Anyone and Anywhere if its Through Their Computer, Laptop, Console or Mobile Phone. World Wide Web Browsing: The World Wide Web Is Made Up Of Millions Of HTML Pages Where Different Sites Have Been Made. Ever HTML Page Has Its Own Name And Its Own Purposes. HTML Pages Get used every day By Many People. ISP- Internet Service Provider: The ISP Is Basically An Organization That Help Out People That Are Stuck On The Internet. The ISP Basically Guide And Give Instructions To The People Who Get Stuck On The Internet.

Gość mieczor1234
Accessing The Internet: To Access The Internet All You Would Need Is A Program To Let You Enter The Internet Site Such As Google Chrome, Internet Explorer, and Mozilla Firefox. Each of These Programs Are Needed To Access The Internet. Just Having Wireless or LAN Internet Will Not Give You the Internet Sites Just Straight Away.

Gość mieczor1234
Domain Name Registrars: If You Create A Site And You Want To Post It On The Internet You Have To Get It Checked By A Web Hosting Organization First And then You Need To get The Name Checked By the Domain Name Registrars. If You Choose A Name That Has Already Been Used By Someone Different Who has Made A Site Then Your Site Name Will Be Rejected And You Will Have To Think Of A Different Name.

Gość mieczor1234
Web Servers: Web Servers Are Used On Every Different Site, If You Go On A Certain Page You Will Have To Connect To A Web Server Which Has The Site You Are Looking At On It. There Are A Lot Of Web Servers All For Different Sites. If You Have Waited For A Site To Load For A Long Time That Is Because There May Be Too Many Other People On That Site Or There Are Maintenance Issues.

Gość Wiedenka
Autorko, p[rzykr mi, przeszłam dokładnie to samo. Zakonczylam zwiazek z nalogowym graczem po 9 latach.

Gość grynieuzalezniaja
jestem zywym dowodem na to ze masturbacja uzaleznia bardziej niz gry bo ktos tu tak stwierdzil a zreszta gry sa zajebiste chyba nawet lepsze niz sex

Gość PanParówka;)
chcialbym wyrazic wspolczucia autorece tematu uwarzam rze facet w tym wieku nie powinien grac w gry tym bardziej ze ma dziewczyne powiinien te gry ograniczyc do meskich towarzyskich spotkan przy piwie no coz zal i jeszcze raz zal :D znajdz sobie nowego faceta badz walcz o niego !!

Gość RyszardDupsko
siema huje jak tam pedaly

Gość ZrobieLodaKtoChce
ku rwa co wy tam pierdolicie ???? ;/

Gość RyszardDupsko
chcial bym tylko powiedziec ze nigdy nie gralem w wowa ale skyrim jest zajebisty kurwa huj wam w dupsko

Gość TakaJednaNieszczęśliwa-już nie
witam tych, którzy odświeżyli mój temat sprzed 1,5 roku. Uwolniłam się :classic_cool: Od czerwca 2012 roku jestem wolna. Odeszłam. Dziś mieszkam sama i powiem Wam, że strach ma wielkie oczy. Naprwdę nieźle mi się samej żyje i samotność wcale nie doskwiera tak bardzo. Nie napiszę, że jest zayebiście, bo wciąż tęsknię, ale całkiem nieźle daję radę. I co najważniejsze odzyskałam spokój wewnętrzny. Lubię z pracy wracać do domu, nie chodzę na permanentnym wkurwie. A on... cóż nadal gra, ale to już nie jest mój problem. Kilka razy pytał czy wrócę, ale postawiłam wyraźne warunki dotyczące grania. Oczywiście wybrał grę....

Gość pokrzywwka28
Fajnie ze ci sie udalo :) ja znalazlam inne wyjscie z tej sytuacji - gram razem z moim mezem i jest super :D

Gość ZrobieLodaKtoChce
wow jest zajebisy kazy powienen w to gra

Gość pokrzywwka28
Polecam slownik ;)

Gość nieszczesliwa majkaa
TakaJednaNieszczęśliwa-już nie - gratuluje silnej woli, szacunek dziewczyno. Ja mam ten sam problem, ale nie potrafie odejść, ale u nas dochodzą jeszcze inne względy, głownie finansowe. nie pozostaje mi nic innego jak męczyć się dalej...

Gość KOCHAM I NIEKOCHAM
CO WY ZA PROBLEMY MACIE WESCIE SIE OGARNIJCIE MOJ BOZE TE LUDZIE SOM TERAZ CO RAZ GLUPSI WYWAL KOMPA PRZEZ OKNO ALBO WALNIJ KIJEM W NIEGO I NIE BEDZIE PROBLEMU

Gość ALEJAJCA
sluchac sie tego goscia kurwa wypierdolic jebanego komputera nasrac na niego na spermic i nasikac