Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotka8300

Napisałam do niego ale nie odpisuje :(

Polecane posty

Jeżeli przeczytał i nie odpisał to znaczy że nie chce utrzymać znajomości. Proste.

Gość margotka8300
dlaczego? może on rzeczywiście nie przeczytał tego i może mu powiedziećo tym co napisałam do niego...nie chce tego przeciągać w nieskończoność

Gość margotka8300
to może zapytać go czy przeczytał lub doszła do niego wiadomość... jak myślisz? bede miała już pewność na czym stoje a tak bede zawieszona w próżni

Widzę że chcesz się narzucać. Nie rób tego,facet nie lubi być osaczany.Woli sam zdobywać.

Gość margotka8300
ale to nie da mi spokoju, nie dowiem sie moze nigdy jak bylo naprawde a tak nie chce... jak sie z nim spotkam to zapytam sie jego czy doszła do niego wiadomość... jeśli powie że tak to bedzie sprawa jasna, a jesli powie ze nie to powiem jemu w oczy co tam napisałam i dlaczego przez fb

Gość margotka8300
a Ty jak uwazasz? co bys zrobiła na moim miejscu (pamietaj ze moze nie przeczytal jeszcze wiadomości na fb)

Siedziałabym cicho. Nie chciałabym przez jakieś tam pytanie być upokorzona. Poczuć się głupio. Czekałabym na jego krok.

Gość margotka8300
ale może nie przeczytał tej wiadomości jeszcze bo np. nie zaglada na fb lub ma inne konto pocztowe do fb i tam nie zaglada... a nie chce czekać w nieskończoność

Nie narzucaj sie mu , oni tego nie lubia . Sama wiem po sobie tez, zrobilam ten blad. Badz wobec niego niedostepna , zobaczysz zadziala. Faćet nie lubi jak sie go olewa .

Z tego co czytam wnioskuje że jesteś b.młodą osobą. Nie rozumiesz co się do Ciebie pisze:) Nie sądzisz że gdyby przeczytał i mu zależało to by się odezwał? Fb powiadamia na prywatną pocztę o wiadomościach. Zrób jak uważasz.

Gość margotka8300
ale może on poprostu nie wszedł jeszcze na swoją poczte i nie zoabczyl ze ma wiadomość na fb

Gość margotka8300
wiem ze fb powiadamia na prywatna poczte... ale może ma inne konto pocztowe na ktorym ma fb i do niego w ogole nie zaglada :(

Margotko,już nie mam cierpliwości:D Czekaj na jego krok. Jeżeli mu zależy to się na pewno odezwie:D

Gość margotka8300
:P ok :) ja pierwszy krok zrobiłam, teraz jego kolej...! i bede sie zachowywała tak jak zawsze, jakby nic sie nie stało

Nie szalej tak bo zwarjujesz. Jak juz Ci tak na nim zalezy to poprostu zapytaj sie go w prost o spotkanie i juz wtedy bedziesz widziala co odp.

Grzeczna dziewczynka:D Bądź górą i się nie narzucaj:D