Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krryyyyryyryrryyryrry88

mizoandria- nienawiść do mężczyzn.

Polecane posty

Gość krryyyyryyryrryyryrry88

tak wlasnie jak w temacie, czy sa tu podobne przypadki? mysle, ze era mezczyzn odchodzi powoli w zapomnienie :-)

Gość era mężczyżna
odchodzi w zapomnienie bo ty masz nawalone pod deklem? Zabawne :D "izoandria lub mizoandryzm, mizandria (st.gr. , misos - nienawiść, , andros - mężczyzna) nienawiść lub silne uprzedzenie w stosunku do mężczyzn. W przeciwieństwie do mizoginizmu, mizoandryzm rzadko bywa przedmiotem dyskusji lub badań. Julie M. Thompson łączy zjawisko mizoandrii z zazdrością wobec mężczyzn, w szczególności z freudowską teorią zazdrości o penisa. Według niej mizoandria jest przebiegającą na poziomie emocjonalnym reakcją kobiet na dyskryminację i uprzedzenia społeczeństwa patriarchalnego. Mizoandria jako postawa społeczna jest sprzeczna z głównym nurtem feminizmu, który domaga się równości kobiet i mężczyzn." :classic_cool:

Gość To nie choroba
tylko realizm, wyrosły na bazie kolejnych rozczarowań i innych złych doświadczeń.

Gość czapki z glow
No prosze! To juz wiem jak nazywa sie moje zaburzenie. Bez bici sie przyznaje, ze tak wlasnie sie czuje i tak odbieram swiat meski. Doslownie nienawidze facetow a jednoczesnie tak bardzo mi brak mezczyzny przy moim boku.

Gość gość
G****o prawda to nie jest żadna choroba ja nienawidzę ich za to ze mnie zdradził 16 lat temu

Gość gość
na określenie słowem mężczyzna musi sobie sobie zasłużyć ale to nie są mężczyźni to są kanalie potwory i szuje !

Gość gość
super by było jak by wyginęli w pizdu i spokój by był nie było by wojen chorób i zdrad a kiedyś jeszcze będzie taki dzień że doprowadzą do końca świata niszą kurwy planetę nic się nie podoba a jak się nie podoba to co jeszcze robicie szuje wypierdalać z tego świata potwory !

Gość gość
wypiertalac z tego swiata to powinny kobiety bo sa zlem tego swiata

Gość gość
potworami to jest plec zenska czyli najwieksze zlo tego swiats typowe diably ktore chodza po tym swiecie

Gość gość
złem to wy jesteście i lenie śmierdzące i możemy wypierdalać byle z dala od was skurwiele

Gość gość
leniami to sa kobiety bo nic im sie nie chce tylko potrafis siedziec na fejsach, instagramy i malowac paznokcie calymi dniami

Gość gość
w********ac to powinny kobiety z tego swiata nie ma z was pozytku

Gość gość
tak kobiety to zło ciekawe kto ci będzie żarcie robił i gacie osrane prał jak nic nie potraficie to sami z************e zajzajery a nie z kobiet służby tylko robicie ale to się skończy alfonsy jak będzie trzeba zrobimy marsz bo to trzeba mówić głośno i wyraźnie to nie jest arabia żeby nam mordy zamknąć na was

Gość gość
To faceci gwalca, to faceci chcą ciagle seksu nawet bez miłości, to faceci podpisują się brawura za kierownicą i przez nich giną ludzie, to faceci są wandalami i można by tak wymieniać bez końca

Gość szry
teorie z du*y prosze zachowac dla siebie. bez podania wiarygodnych statystyk takie pier*olenie jest tylko waszym poboznym zyczeniem. a "widzimisie" jakiegos zestresowanego po*eba (niezaleznie od plci) jest gownowartym testowaniem cierpliwosci zdrowych psychicznie ludzi. chcecie szukac potworow, niedoroby umyslowe? popatrzcie w lustro, czachy wam ze slepej nienawisc***ewnie juz dymia. jak widze takie nienormalne marginesy, to jestem za eutanazja. chore na wscieklizne zwierzeta tez sie odstrzeliwuje.

Gość gość
Poerdolisz jak potluczony/a to oni robią największe zło na świecie wojny ataki terrorystyczne napadają na banki sklepy oszukują ludzi starszych jak tylko mogą znęcają się nad zwierzętami gwałcą kobiety i bezbronne dzieci oraz zwierzęta kradną zabijają ludzi oszykują kobiety zdaradzają je mało jeszcze?

Gość gość
era mężczyżna 2011.04.30 zazdrość o penisa a co można wam zazdrościć tego flaka ? hahaha psychiczny jakiś

Gość gość
No, ja zawsze uważałam że Freud to był duren :D O ile mężczyznom można zazdrościć np. większej siły fizycznej, ale penisa!? :D :D :D brzydkie to, nie praktyczne -a jak się zdarzy publiczny namiot to jaki wstyd :P pod tym względem to cieszę się że jestem kobietą :D

Gość gość
Ja tam wprost uwielbiam mezczyzn. Fakt, niewiele to warte tak w sumie, ale bawi mnie to towarzystwo, lepiej mi sie z nim dogaduje niz z kobietami. Oczywiscie zbyt wiele sie po nich nie nalezy spodziewac, maja swoje ograniczenia:)

Gość gość
gość dziś chorym trzeba być żeby się z nimi zadawać

Gość Gibka333
uważajcie się z kim się zadajecie dobrze wam radzę nie musi mnie nikt słuchać ale żebyście potem nie żałowały nie wiadomo na kogo traficie albo będą wami rządzić i nic nie robić w domu albo was tłuc mogą was zdradzać a to pewne na 100% może być przypadek że was będą gwałcić albo już rano się nie obudzicie bo mogą zabić i mogą jeszcze wam życie spieprzyć i zarazić jakimś syfem ja tylko ostrzegam żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia

Gość gość
I jeszcze jedno pamiętajcie że oni są psychiczni nawet jeśli tego nie widać to z czasem ten p*****lec się ujawni a wtedy będzie za późno

Gość szry
i w nienawisci jak widac po powyzszym bardziej sa rozwiniete osobniki plci zenskiej. implikacje z tego faktu wynikajace sa jasne dla kazdego choc odrobine logicznie myslacego czlowieka - opierajac cala swoja percepcje na zaslepiajacej was nienawisci wszedzie ja widzicie procz siebie samych, a wlasnie z was ona pochodzi, jestescie same zrodlem tego calego zla ktore widzicie, ktore was otacza. w sumie dzieki za udowodnienie tego tak skrajnie fanatycznymi wpisami, zegnam. PS to sie po prostu nazywa projekcja... peszek.

Gość gość
Dobra niektóre wpisy są tu grubo przesadzone. Ale niechęć tez nie bierze się z niczego. Sama im dłużej żyję na świecie tym bardziej ograniczone zaufanie mam do facetów. No pokaż mi faceta, który poznając mnie, nie będzie myślał przede wszystkim o jednym, no ze świecą takiego szukać. No ja jak wiąże jakieś nadzieję z kimś, to przede wszystkim patrzę na niego jak na człowieka a nie co ma w spodniach, bo go szanuję do jasnej cholery

Mizoandria to rzeczywistość. Zachodnie społeczeństwa są gynocentryczne. Mężczyzna w obecnych czasach z definicji jest uważany za potencjalnego przestępcę, gwałciciela, pedofila i hgw kogo jeszcze. 00 Mądry mężczyzna nie żeni się na Zachodzie, bo nietrafione małżeństwo to dla niego automatyczny wyrok. I jeśli może znaleźć sobie lepszą kobietę (jeśli go na to stać), nie zadaje się z zachodnimi babami w ogóle.

Gość gość
mnie skurwysyn zmuszał do sexu jak byłam jeszcze dzieckiem zjebał mi całe życie za to nie mogę się przełamać żeby kogoś pokochać bo ich po prostu nie nawidzę za to co kiedyś przeżywałam a ojciec ciągle mnie tłuk czy mam się dało pytałam za co a tak za całokształt dostałam po pysku albo pasem i jak mam im zaufać !

Gość Gibka333
Sex z nimi to zaraza

Gość gość
Kobiety nienawidza mezczyzn dobrych a do zlych ciagna i rodza im dzieci, ktore.potem same wychowuja