Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krryyyyryyryrryyryrry88

mizoandria- nienawiść do mężczyzn.

Polecane posty

Gość gość
bo ci źli udają dobrych żeby wzbudzić zaufanie potem pokazuja co potrafią

Kobiety po prostu ciągnie do mężczyzn władczych, pewnych siebie i bezwzględnych, bo mają dobre geny i zasoby, ale ponieważ ci zawsze podporządkowują sobie otoczenie, często nie są ich w stanie znieść na dłuższą metę. Więc później szukają tych "dobrych" beta, którzy wychowają dzieci tych pierwszych i dadzą sobie ciosać kołki na głowie. Jak już takich znajdą i poczują się bezpiecznie, znowu szukają tych pierwszych na skoki w bok. Schemat trwający od zarania dziejów.

Gość gość
a pokaż mi tych dobrych gdzie oni są ? dobrzy tylko z początku potem biją wyzywają gwałcą kobiety i dzieci dobrzy są na pokaz przed sąsiadami żeby wszyscy myśleli że oooo jakiego ona ma dobrego męża a to g****o prawda mężowie je biją w domu ale one tego nie powiedzą boją się mówić o tym głośno a szkoda że siedzą cicho a te które powiedzą mnie nie biję to prędzej czy później niestety to zrobi !

Gość gość
Kobiety nie chca.dobrych mezczyzn i dobrze bo tylko ich rania.

Gość Teppic No1
Hmm... ja nie dyskryminuję, jestem mizantropem :P

Gość gość
I dobrze że ich ranią niech czują to co one jak faceci ranią kobiety a dobrych i tak nie ma może być tylko gorzej

Gość gość
swietnie, jak widac po powyzszym kobiety w pelni zasluguja na bycie ranionymi, zdradzanymi, zreszta nie ma kobiet ktore potrafilyby byc uczciwe i wierne, to nie lezy w ich naturze, nalezy tworzyc i korzystac z kazdej szansy na skok w bok.

Gość gość
15. 58 dokładnie tak jak faceci! Z natury niewiernych,,, musza" zapłodnic jak największą liczbę kobiet

Gość gość
dokladnie tak jak faceci. z natury niewierne, same wypinaja sie kazdemu samcowi ktory chocby wydaje sie w jakimkolwiek aspekcie "lepszy" od obecnego/poprzedniego.

Gość gość
Oni zasługują tylko żeby się nimi pobawić, narobić nadziei na bzykanie a zamiast tego ośmieszyć ich :D Faceci nie zasługują na miłość i kobiety już o tym wiedzą.

Gość gość
jakby kobiety na milosc zaslugiwaly:D dobre sobie:D chodzace worki na sperme:D

Gość Teppic No1
Jeju, jak miło się czyta o wzajemnym poszanowaniu płci obojga. :D Tak, zdecydowanie mizantropia.

Gość gość
No i dobrze. Te nienawidzące niech siedzą same, nie mają dzieci, bo jeszcze przekaźą im w wychowaniu tę nienawiść- uczucie trujące I wyniszczające emocjonalnie.

Gość gość
O in vitro zapomniałeś :D Facet już kobiecie nie jest do niczego potrzebny. Tylko kula u nogi, co chodzi i żebra o seks :O

Gość gość
Dobre kobiety im slużą tylko po to żeby cały czas koło nich latać te nie zadbane nie mowić brzydkie nawet nie spojrzą faceci biorą własne te atrakcyjne a potem one ich z kasy walą i huj taka jest prawda szukajcie sobie takich ale żeby potem nie było że na samochód leci chociaż to tez wasza wina bo szpanujecie albo chwalicie się ile macie kasy potem gadacie ze wszystkie takie są więc co skaczecie na kobiety jak sami sobie jesteście winni jak kierujecie się wyglądem

Gość gość
gość dziś wole sztucznego pensa ładnego kolorowego niż sex z facetem przynajmniej zdrowiej jest

Gość gość
Nie żartuj, sam bierzesz głupią, egoistyczną, niewdzięcznna chłopobabę tylko dlatego , że jest dobrą lodziara i twoją sekta ją akceptuje Nie twórz teorii, bo takie są fakty.

Gość gość
Sex to g****o

Gość gość
2017.10.27 qrwa jak można śmierdzącego pitola brać do ust ogarnij się przecież to chore

Gość gość
k****a lizać co z d**y wyciągnął śmierdzi gównem k***a jacy oni są obleśni

Gość gość
Kobiety nienawidza mezczyzn bo leca,na dupkow a potem nie maja milych skojarzen z mezczyznami.

Gość gość
a kto was leci to wy udajecie najpierw romantyków udajecie że kochacie na pokaz oczywiście a potem wyzywacie kobiety a po czasie pójdziecie do innej bo się nudzi zdradzacie je i to wy jesteście dupkami nie umiecie szanować kobiet i siebie bo jesteście nawet zdolni pokazywać k***sy publicznie i cuchnie od was jak z kibla

Gość gość
Drogie panie nie zadawajcie się z nimi g****o śmierdzi i po co wąchać lepiej obejść z daleka bo jeszcze jakiegoś syfa sprzedadzą cholera wie co w tym czycha albo konia wali a potem łapę komuś podaje śmierdzącą

Gość Dr med

Życie z kobietą to często kupa nerwów, stresu z tym związanego a o pieniądzach nie mówiąc, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, mając do czynienia z tzw. kobietą wyzwoloną, w domyśle pozbawioną wszelkich ograniczeń. Ponadto nie tylko od stresu facet może paść ale również fizycznie np. jak walisz takie minety. W pochwie kobiety zawsze znajdują się jakieś mikroskopijne wirusy HPV (odkryte nie dawno, z 10 lat temu). Ma go ponad 80% ludności na świecie i nie tylko kobiety są nosicielkami ale również w mniejszym stopniu mężczyźni którzy zarażają się od kobiet przenosząc go dalej. Na przeszło 100 odmian tego wirusa prawie 40 jest rakotwórczych, w tym tylko nr 16 i 18 są groźne dla kobiet który powoduje raka szyjki macicy, reszta jest dla facetów. Taki wirus długo o sobie nie daje znać, dopiero po 4-6 latach a nawet 10-u, jak już dawno zapomniałeś o tej kobicie która Ci dała tą pamiątkę. Rozwija się rak krtani lub przełyku (a nawet choć rzadko żołądka lub jelita). Leczenie jest ciężkie, często wycięcie krtani lub przełyku (odżywianie rurkowe) i średnio po dalszych 5-7 latach (po wycięciu np. krtani) do piachu w wyniku przerzutów.

Można takiego wirusa również przenieść na skażonych palcach u ręki w wyniku penetracji pochwy do ust (lepiej umyć od razu ręce wodą z mydłem).

Ponadto faceci, którzy nie stosują prezerwatyw (częste kontakty seksualne), nie zdają sobie sprawy z tego, że wirus HPV może zaatakować także ich prącie i nieleczone zakończyć się rakiem aż w końcu doprowadzić do bezpłodności lub co gorzej do fizycznej kastracji dla ratowania życia. Dlatego jeżeli odbywamy stosunek pochwowy bez ochrony, to lepiej przed stosunkiem członka nie myć w wodzie z mydłem bo w ten sposób usuniemy jego ochronną warstwę którą wytwarza nasza skóra a skóra stanie się wtedy jak sito dla mikrobów. Kobiecej pochwie nic się nie stanie w takim wypadku bo tak jest zbudowana, a dodatkowe bakterie zostaną i tak usunięte. Jednak lepiej używać prezerwatyw, chyba, że chcemy spłodzić dziecko swej wybrance a to co innego.

Podobnie kobiety mogą złapać tego wirusa HPV od zarażonego mężczyzny i dostać raka krtani lub przełyku jeżeli robią mu tzw. loda bez gumki.

Znany aktor amerykański Michael Douglas s. Kirka też lubił robić minety i właśnie od jakiejś kobiety złapał tego wirusa HPV i cudem się uratował po długim i bardzo kosztownym leczeniu ale tylko dzięki swoim milionom dolarów na koncie. Od tej chwili przestał już być amatorem tych rzeczy.

Gość monia

chłopy to wredne puste sflaczałe fiuty, ja tam od zawsze wiążę się z kobietami, dla mnie osierściony brudny i śnmierdzący chłop to nic atrakcyjnego, a do bachorów mam wstręt

Gość monia

chłopy to wredne dwulicowe puszczalskie szmaty i tyle w temacie

Gość Monika

Trzeba patrzec na czlowieka.

Ja nie lubie zajadlych ludzi,a uwielbiam pozytywnych.

Obojetnie czy kobieta czy facet- moze byc wredota albo fajna, przychylna osoba :)

Gość równouprawnienie
1 godzinę temu, Gość monia napisał:

chłopy to wredne puste sflaczałe fiuty, ja tam od zawsze wiążę się z kobietami, dla mnie osierściony brudny i śnmierdzący chłop to nic atrakcyjnego, a do bachorów mam wstręt

hahahah same śmierdzące sflaczałe fiuty sie koło ciebie kręcą? 🤣 biednaś ty, że same fleje biorą cie na celownik 😂 no cóż, jaka dama taki dżentelmen 😄

Gość Żenada XD

Nie dziwię się,że babiszony są ranione,poniewierane i co tam jeszcze jak zachowują się jak cuchnące k.u.r.e.wki,są agresywne i kłamliwe.

W towarzystwie bab mogę przebywać zaledwie minutę bo po tym czasie od natłoku tego z...enia wylewajacego się z ich nalanego ryja powoduje u mnie chęć zrobienia podrózy dookola ziemi by wychodzić to całe zażewanie.W dodatku ja nic od nich nie oczekuję bo wiem jakie to są gówniane bezmózgie istoty.Muzułmanie wiedzą jak je traktować a te ...ki polki tak do nich ciągną co pokazuje jak one bardzo lubią być ...mi.Potem jest placz ze po zabraniu do ich kraju stały się niewolnicami i wymagają od męzczyzn,istot lepszych od bab pod każdym wzgledem,ratunku i najlepiej przyjęcia jej z ciapatym bachorem XD

Oj tanie ...,wasz czas już się kończy,dobrze że już niedługo nie będziecie potrzebne do rodzenia dzieci a co za tym idzie nie będziecie pasożytować na nas.Zatem wszystkie mizoandryczne ścierwa,wracać do kuchni tudzież łazienki by obciągnąć tatusiowi.

Gość Monika
13 minut temu, Gość Żenada XD napisał:

Nie dziwię się,że babiszony są ranione,poniewierane i co tam jeszcze jak zachowują się jak cuchnące k.u.r.e.wki,są agresywne i kłamliwe.

W towarzystwie bab mogę przebywać zaledwie minutę bo po tym czasie od natłoku tego z...enia wylewajacego się z ich nalanego ryja powoduje u mnie chęć zrobienia podrózy dookola ziemi by wychodzić to całe zażewanie.W dodatku ja nic od nich nie oczekuję bo wiem jakie to są gówniane bezmózgie istoty.Muzułmanie wiedzą jak je traktować a te ...ki polki tak do nich ciągną co pokazuje jak one bardzo lubią być ...mi.Potem jest placz ze po zabraniu do ich kraju stały się niewolnicami i wymagają od męzczyzn,istot lepszych od bab pod każdym wzgledem,ratunku i najlepiej przyjęcia jej z ciapatym bachorem XD

Oj tanie ...,wasz czas już się kończy,dobrze że już niedługo nie będziecie potrzebne do rodzenia dzieci a co za tym idzie nie będziecie pasożytować na nas.Zatem wszystkie mizoandryczne ścierwa,wracać do kuchni tudzież łazienki by obciągnąć tatusiowi.

...ale wiesz,ze to KOBIECE forum?

Czemu nie jestes na jakims o motoryzacji albo budownictwie :)?

Ty chyba mowisz o swojej kobiecie,bo wygadales sie piszac o "nalanym ryju" przeciez wiekszosc kobiet takiego nie ma (tzn twarzy).