Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzytze jak donitze

najgorzej to miszkac ze starymi dziadami w domu

Polecane posty

Gość tzytze jak donitze

chodzi o dziadka i babke :O ja pierdole, starym ludziom sie w glowach przewraca, marudy jedne i wszedzie wtykają nosy a inteligencja niższa niż przeciętna :O i ograniczone myślenie. Oni niby wiedza cos o życiu? Taaa ale teraz są już inne czasy i ich cenne wojenne wskazówki już nie działają. Nawet kanpki musze robic po kryjomu bo jak widzą to od razu komentują. I odpowiadajcie że ja tez taka bede, bo nie wiecie tego :O poza tym to nie zmienia faktu że starzy ludzie są ostro pojebani

Gość wQufiona.na.maxa
ja tez mieszkam z babcia tyle ze chora i ciagle cche zeby ktos przuy niej siedzial i mam cala pielgrzymke w domu codziennie i dzis ciotka nakryla mnie na seksie.. a babka tylko domentuje ze moja siostra 23 lata do lozka z chlopakiem chodzi a sama juz kurwa nie pamieta ze miala 18 lat to sie ruchala ... co za zal to mnie wkurwia najbardziej

Gość wQufiona.na.maxa
no a gdzie twoi rodzice??? jak to wszystko komenutuja???

Gość luliczkaaaaaa
nie rozumiem. jak Ci źle z dziadami to się wyprowadź. Tak to już jest w życiu, jesteś dzieckiem, potem jesteś dorosły a ewolucję kończysz znowu będąc dzieckiem tyle tylko, że już nie wyglądasz jak dziecko. Mam sąsiada. 82 lata. zajebisty kolo. Jak opowiada o wojnie i o tym co przeżył to się aż do domu nie chce iść. Może po prostu trzeba iść na kompromis, zaprzyjaźnić się trochę i pozwolić im spokoje przeżyć tą jakże niesławną starość?

Gość dziadkowie i babcie
powinni wypieprzyć was z domu dawno na zbity łeb.

Maruduo ty jedna jak ci tak źle to poszukaj mieszkania ,zarób na nie może nawet i pracując po 14 godz.dziennie i będziesz maiła swój kąt gdzie nikt i nic cię nie będzie wkurzać.Zobaczysz jaki to cud i miód a nie się tu żalisz .Na co liczysz ?????????

Już się tłumaczysz "kto by im obiadki gotował?????????" nie martw się znajdą się tacy ,a ty szukaj mieszkania a nie niewdzięcznico jedna siedzisz na cafe i narzekasz

No i bardzo dobrze :) Nie będziesz miała na co narzekać :) Oczywiście start zaczynasz na własny rachunek a nie z pieniędzy dziadków "śmierdzących"???? Życzę słodkiego miłego życia :)