Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oretyyyycozaslowa

Moje dziecko przynosi wulgarne słowa z przedszkola!!!

Polecane posty

Gość oretyyyycozaslowa

Uczy sie od innych dzieci!masakra!zawsze pilnowałam zeby nikt nie klnął,itd a tu prosze jakie zdania ZARAZ CIE KOPNE GŁUPIA MAMO! WYRZUCE CIE ZARAZ DO ŚMIETNIKA KOPNE CIE W DUPE NIE LUBIE CIE!IDZ STAD I ZAMKNIJ DZIUB! ZARAZ CIE ZABIJE! FUJJJ SMIERDZISZ BRZYDKA MAMO! hehh z tego się śmiałam,bo jadłam czosnek Mówie mu, tłumacze że brzydko tak mówić,ojjj przedszkole tez ma swoje złe strony.

Gość oretyyyycozaslowa
a najczęściej przynosi je w plecaku

Gość o kurcze, to do
jakiego przedszkola Twoje dziecko chodzi? Moja córka chodzi już 2 rok do państwowego przedszkola i jeszcze nie usłyszałam od niej żadnego przekleństwa czy niezbyt miłego tekstu.

Gość oretyyyycozaslowa
Do prywatnego!!! i to jest najgorsze! Rozmawialm już z wychowawcą,ona twierdzi że nie słyszy żeby dzieci tak mówiły.I bądz tu mądry?

Czemu wszyscy myślą że prywatne jest lepsze? Przedszkole ok bo cięzko się dostać do publicznego ale uczniowie po szkole prywatnej są tępi jak but;)

Gość a może wina nie lezy po
stronie przedszkola tylko bierze takie teksy z bajek?

Gość oretyyyycozaslowa
Raczej patologią nie jesteśmy, porządna,ale skromna rodzina, nie pijemy alkoholu-tylko okazyjnie,ja pale papierosy ale wychodze na zewnątrz.Dzieci czyste,zadbane,w domu też czysto.Stać nas na prywatne przedszkole,choć nie twierdze ze wolalabym panstwowe,ale sie nie dostanie bo nie pracuje.

moj przez pierwszy rok zaraz jak zaczal chodzic do przedszkola ciagle uzywal slowa "dupka" np chodzi dupko -ze do mnie itp teraz ma 5 lat i na "topie" jest golas,siusior i pisiak :-/ niby nic i nie jedna mama cieszylaby sie ze nie kur.. czy cos innego ale jak slyszy sie takie slowa 934 razy dziennie to mozna szalu dostac, zauwazylam ze mala juz zalapala i zaczyna powtarzac :-/