Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terex

Kobiety pomóżcie prosze!

Polecane posty

Gość terex

Zaczne od tego że jestem strasznie zakochany w swojej dziewczynie jest dla mnie wszystkim, ale od miesiąca coś nam sie popsuło oszukiwała mnie przez jakiś czas w drobnej sprawie ale chodzi o jej bylego z którym ma dziecko. Mówiła mi że nie chce go znać że go nienawidzi bo był dla niej tyranem i że nie chce mieć z nim nic wspólnego. Powiedziałem jej żeby go wszędzie usunęła poblokowała na wszystkich portalach w telefonie itp. wiec mówiła mi ze to zrobiła. Po pewnym czasie wchodze na profil jej byłego a ona dalej w jego znajomych. Zapytałem ja dlaczego tak jest powiedziała mi ze o nk zapomniała i już go usuwa ok niestety tego nie zrobiła. Pytałem ja o to dwa razy czy usunęła powiedziala że tak, ale ja wolałem się upewnic i zapytałem czy napewno to zrobiła odpowiedziała ze TAK i to ze złością że ja się czepiam. Dopiero po tym jak udowodniłem jej powiedziała mi że tego nie zrobiła. Czy ja naprawde przesadzam??? Sama twierdziła że nie chce go znac ze go nienawidzi a robiła odwrotnie niz ja mówiłem. Jeśli ktoś przeczyta i bedzie zainteresowany opisze dalsze sytuacje. Mam, nadzieje ze mi pomożecie

olej pindę, najwyraźniej nadal coś do niego czuje, miałem podobną sytuację i w koncu skończyło się rozstaniem, jak chcesz to daj jej parę dni, żeby zewsząd go wykasowała a jak tego nie zrobi, to niech spada, bo pewnie nie może się zdecydować kto jest dla niej bliższy a ile ma lat ta panna?

moze byc tez tak,ze chce sledzic jego sytuacje zyciowa z ciekawosci albo czekajac na potkniecie...wiesz,to ojciec jej dziecka-nigdy nie bedzie jej obojetny0czy tam nienawisc czy tez nie

Gość ferdynand wielki
A czego Ty oczekujesz od kobiety z dzieckiem ktore nie jest Twoje ? to oczywiste ze zawsze bedzie sie interesowala losem tego kolesia Ja zeby nie miec takich problemow jak Ty ( i tez strachu czy przypadkiem koles nie wroci do swojej bylej zony czy matki dziecka) bo poprostu z takimi osobami z zobowiazaniami sie nie wiaze ... Trzeba troche uzywac szarych komorek a nie potem pitolic i rozkazywac

jestem w związku z mężczyzną który ma dziecko i nie rozumiem jak mogłeś w ogóle powiedzieć żeby wykasowała go ze swojego życia musisz zrozumieć że wchodząc w taki związek zawsze będzie w waszym życiu ojciec dziecka i powinni utrzymywać ze sobą kontakt ze względu na dziecko jakimkolwiek ojcem on nie jest czy dobrym czy złym dziecko tego nie wie dziecko tylko chce miec tate i mame i potrzebuje tego kontaktu na pewno to przeżywa bez wzgledu czy ma kilka miesięcy czy lat w przedszkolu musi opowiadać dzieciom że ma mame tate mymy partnera i taty partnerke rysując rodzine zastanawia się kogo ma narysować to okropne przeżycia i trzeba się starać o to aby biologiczni rodzice mieli ze sobą kontakt usiłowali się dogadać a ty jak zdecydowałeś się na taki związek powinieneś zamiast zabraniać kontaktu wręcz namawiać do poprawy go ze względu na dziecko nie jestes ojcem i nigdy nie będziesz dla tego dziecka a jak zabronisz kontaktu matki z ojcem to tylko kiedys od dziecka usłyszysz żebyś spierd....al bo nie jestes jego ojcem jeśli kochasz tę dziewczynę to ją wspieraj rozwiązuj problemy a nie zakazuj co chcesz na siłe nowego tatusia z siebie zrobić?? dziecko ma już ojca i zawsze ale to zawsze bedzie on tylko jeden ty jestes partnerem matki i do końca życia ich będzie łączylo dziecko i do końca życia będą i powinni mieć ze sobą kontakt musisz to zrozumieć jeśli nie lepiej ty odejdź bo krzywdzisz dziecko musisz byc pewny uczuć swoich i swojej partnerki a nie bać się że wrócą do siebie jak jej będzie dobrze z tobą to będzie z tobą zawsze ale pamietaj dziecko jest dla matki najważniejsze i dziecko potrzebuje swojego taty prawdziwego taty nawet raz na rok nawet złego taty ale potrzebuje a jak dorośnie samo zdecyduje czy chce kontaktu z ojcem czy nie a ty nie próbuj go zastąpić i żądać od dziewczyny żeby o nim zapomniała to tak jak by zapomniała że ma dziecko. dorośnij do tego związku.

Gość terex
Rady dajecie bardzo dobre i dziękuje ze jesteście szczerzy. Ja wiem że to jest ojciec dziecka i ja to szanuje i mowilem ze jesli chca miec kontakt ze soba to owszem ja się zgadzam ale w mojej obecności albo w obecności rodziców mojej dziewczyny. Chłopak może spotykać sie z dzieckiem kiedy tylko chce z racji tego ze nie musze pracować on może robić to codziennie ale tylko w mojej obecności więc kontaktu nie zabraniam. Chodziło mi o to że ona sama skreśliła go ze swojego życia ja jej do tego nie namawiałem ona mnie poprostu prosiła żebym jej pomógł a pózniej mnie oszukiwała

Gość zsasz
tak to jest, jak się bierze dzieciatą