Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamama

która z was ma dwoje dzieci, czy było chciane czy wpadka??

Polecane posty

Gość mamamamamamamama

Która z was ma dwojke dzieci?? planowaliscie czy to raczej wpadka byla, jaka roznica miedzy dziecmi, i czy któras z was nie pracowała?? mam 3 latka i martwie sie czy nie jestem w ciazy na test za wczesnie, natomiast nie pracuuje odkad sie urodzil i nie wyobrazam sobie co by bylo gdybym teraz byla w ciazy :/ znowu 3 lata w domu :/

ja mam dwójkę, teraz 3 w drodze, pierwsze i trzecie to wpadka, ale są chciane i kochane.

a ja mam jedno i drugie planowane :) drugie z posuwką dwumiesięczną bo chcieliśmy by wyszła równa różnica -3lata, ale nie zawsze jest tak jak się chce ;) z pierwszą córą zaszłam za pierwszym razem :D a z drugą po dwóch miesiącach starań :) i różnica 3 lata to idealna wręcz dla mnie -----starsza w przedszkolu a ja mam czas dla młodszej :D

Gość dlllalala
jeżeli wpadka to jak chciane, jedno zaprzecza drugiemu, i to są właśnie niby douczone e matki

Gość mamamamamamamama
no tak roznica spoko ale chodzi mi o to czy jestescie na wychowawczym czy nie, bojakby sie okazalo ze jestem w ciazy to do pracy nie pojde a wiadomo z kasa krucho jak dajecie rade finansowo

Gość dobre całkiem
większość dzieci to wpadki,i te kochane sa bardziej

a tak chciane, ze decydując się na małzeństwo, współżycie zgadzasz się na przyjęcie nowego życia, nawet poczętego wbrew antykoncepcji.

Gość SRIRIADELLLLKA
mam dziecko GODZILLLLE jak ze mnie wyszła to myslałam ze mnie rozerwie :O ale kuwa pokochałam jak swoje :P:D można? można :classic_cool:

ja ze względu na zagrożoną ciąże przeszłam z wychowawczego na zwolnienie lekarskie .... teraz jestem na macierzyńskim i pójdę na wychowawcze ale na krótko... prace zmieniam bo w tamtej redukcja etatów .... a finansowo dajemy radę jak na razie.. pamiętaj że dla dziecka zawsze pieniądze się znajdą :D

Gość hjkhukuyik
dwoje mam i kazde planowane

Gość do domi 1906
już masz niemalo tych wpadek, widac taką stosujesz antykoncepcję, ciekawie ile jeszcze zaliczysz tak do 50

Gość asdaeee
przeciez to dziwki...