Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzior12

Kosmetyki Bell

Polecane posty

Gość Madzior12

Kosmetyki firmy Bell są świetne i niedrogie. Najbardziej lubię z tej firmy korektory antybakteryjne (mają fajne odcienie i każdy może indywidualnie dobrać do swojej skóry, mi najbardziej 2 odpowiada) i szminki do ust. A jakie są Wasze opinie na temat produktów z tej firmy?

Gość nughg
te nachalne reklamy...........

Gość Pia_25
Zapraszam do drogerii Holder, która w swojej ofercie kosmetyków zawiera również markę Bell. Jeśli jednak chodzi o reklamy... nie są one w moim odczuciu nachalne. Warto polecić innym sprawdzone produkty, czy też sklepy. Pozdrawiam serdecznie

Gość moniii1991
ja lubię lakiery do paznokci Bell. Mam też tani bronzer do twarzy i jestem bardzo zadowolona. :-) Warto kupować kosmetyki polskich firm

Gość gość
Fajnie, że bell to nie tylko kosmetyki, ale też dobre miejsce, żeby się zatrudnić. Na forum gowork można znaleźć sporo opinii pracowników.

Gość gość
Co ty gadasz dla mnie Bell to szmelc miałam lakier który byl rozwodniony puder do d... I błyszczyki tez nie wiem czym się zachwycasz

Gość gość
nie mam kosmetyków z bell mieszkam w niemczech chociaż chętnie bym wypróbowała ja używam z marki p2 drogeria dm i są też fajne może kiedyś mi się uda coś zrobić nie wiem czy bell ma online Shop z przesyłką za granicę jeszcze nie sprawdzałam