Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielononiebieskooka

Drodzy męzczyźni, odwagi !!!

Polecane posty

Gość zielononiebieskooka

Ostatnio na demotywatorach pojawił się bardzo interesujący tekst. Pozwólcie,że go przytoczę : " Nie bójcie się wyrażać swoich uczuć. Żadna wartościowa kobieta Was nie wysmieje, ale doceni Waszą odwage i sprawicie jej tym radość." Co o tym sądzicie? Dlaczego tak boicie się zrobić ten pierwszy krok?

jasne ...najlepiej zrobić z siebie od razu pajaca i wypowiedzieć magiczne Kocham Cię...kobiety będą zachwycone:)

bo mało jest tych wartościowych i jak facet jest otwarty to mu zarzucają, że jest zbyt bezpośredni

Gość ccxxxx999
Prawidziwy facet nie pokazuje uczuc ,bo ich nie ma . Uwodzi rucha i porzuca

Gość szitowe życie me
ja powiem szczerze jak jest: jesteśmy tchórzamim brak nam odwagi, boimy sie...proste. boimy sie tez odmowy i wyśmiania

Gość On9034
Ja się nie boję, że mnie wyśmieje, ale że nasze relacje nie będą już takie jak wcześniej w razie niepowodzenia...

Gość szitowe życie me
On9034 racja

Gość baba.z.kafe
kurwa to nie chodzi tylko o "kocham cię" mowa tu o uczuciach i mówieniu o nich co ciężko wam przychodzi, panowie mówienie o uczuciach nie znaczy od razu, by mówić że się kogoś kocha :p dziękuję za uwagę :p

Gość Wy faceci
w końcu trzeba się zebrać na odwagę a nie ukrywac swoje uczucia... Co to Ci da , że stchórzysz przez to, że sie tak boicie nawet nie wiecie ile tracicie a ile moglibyści zyskać gdybyście byli odwazniejsi.

Gość do On9034
"Ja się nie boję, że mnie wyśmieje, ale że nasze relacje nie będą już takie jak wcześniej w razie niepowodzenia..." raz się żyje trzeba z tego korzystać. jeśli nie powiesz tego co czujesz możliwe, że stracisz miłość swojego życia.

Gość szitowe życie me
Wy faceci masz racje w 100%, ja straciłem już pare jak nie parenaście fajnych znajomości przez brak odwagi itp itd

"Żadna wartościowa kobieta Was nie wysmieje, ale doceni Waszą odwage i sprawicie jej tym radość." Kolejne kobiece wypociny na temat: czemu faceci mnie nie podrywają? Jest to pół-prawda. Co jak co ale kobiety wprost uwielbiają gdy prawi się im komplementy i gdy odczuwają rosnące nimi zainteresowanie. Oczywiście ma być to zainteresowanie płynące pd wartościowych mężczyzn czyli takich którzy są w ich typie. Raczej nie docenią "odwagi" zrobienia pierwszego kroku gdyż uważają, że to właśnie należy do obowiązków faceta. Jeśli jakiś biedny frajer uważa, że dziewczyna rzuci mu się na szyję z wdzięczności tylko dlatego bo on raczy ją poinformować, że mu się podoba; to ze wszech miar zasługuje na wszystko co najgorsze go spotka. "Dlaczego tak boicie się zrobić ten pierwszy krok?" Tu nie chodzi o "banie się" tylko, o to, że tobie się nudzi. Narzekasz na brak zainteresowania. Ci co nie robią pierwszego kroku mają ku temu powody. Ci co robią także mają ku temu powody. W skrócie: patałach wie gdzie jego miejsce.

Gość szczęśliwy32
a ja zaryzykowałem i sie opłaciło. Jestem szcześliwy juz od 5 lat. Nie wiem jakby wyglądało teraz moje zycie gdym wtedy nie spróbował :)

ALLES pewnie, że pamietam Kolanko, rezolutnej i mądrej 17 tak łatwo się nie zapomina, szkoda tylko, że juz do mnie nie zagląda a w temacie, jak facet kilka razy się sparzy i wyjdzie na idiotę to potem jest ostrożny i oszczędny w słowach

Gość Jesteście
niemęskim pokoleniem. zakochujecie się jak jakieś małolatki, staracie się zaprzyjaźnić, zakumplować aby być "przy niej" i oczekujecie że po roku czasu wyskoczucie z tekstem " Kocham Cię" to dziewczyny skoczą wam w ramiona. To jest naiwne i głupie !!! Jesli chcecie zdibyć kobietę to ja podrywajcie, pokazcie że wam na niej zależy!

Gość do Darkera
"Raczej nie docenią "odwagi" zrobienia pierwszego kroku gdyż uważają, że to właśnie należy do obowiązków faceta" Dlaczego uważasz, że kobiety nie docenią takiej odwagi?Jesli tak sądzisz to grubo sie mylisz! Po twoim stwierdzeniu mogę przypuszczać, że pewnie trafiałeś na jakieś nieodpowiednie kobiety, które nie doceniły Twojej odwagi.

nie piszę się "rok czasu", bo skoro rok to wiadomo, że chodzi o czas:P a tak w temacie, to właśnie przez kobiety faceci stają się zniewieściali, każda chce mieć czułego, subtelnego i delikatnego faceta, który zawsze ją zrozumie i przyzna rację wspólnie użalając się nad jej wyimaginowanymi problemami

Gość Wy faceci
"ja zaryzykowałem i oczywiscie usłyszałem medżik słowo jestes tylko kumplem do pogadania" ale zaryzykowałeś i wiesz na czym stoisz. Odwaga to podstawa do działania.

"Dlaczego uważasz, że kobiety nie docenią takiej odwagi?Jesli tak sądzisz to grubo sie mylisz!" Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? To nie jest odwaga wg. kobiet. To właśnie ma robić facet! Facet ma wykonywać pierwszy krok. Po twoim stwierdzeniu mogę przypuszczać, że pewnie trafiałeś na jakieś nieodpowiednie kobiety, które nie doceniły Twojej odwagi." No tak... zawsze ten żałosny argument o nieodpowiednich kobietach. To ja byłem nieodpowiedni. Dla nich.

Gość dede1
bahus nie onechcą , żeby ze łzami w oczach przysięgnąć na wszystkie świętości , że jej wyimaginowane problemy to NIEPRAWDA , NIEPRAWDA

"ale zaryzykowałeś i wiesz na czym stoisz. Odwaga to podstawa do działania" Wie, ze się nie spodobał jako partner. U niej szans już nie ma. Może za jakiś czas gdy będzie samotna i będzie się jej nudziło to sobie o nim przypomni.

nawet kiedy przysięgnę to i tak do nich wróci, kobiety mają niezrozumiałą tendencję do wynajdywania sobie problemów, żeby mieć nad czym się użalać le nie o to chodzi w temacie tylko o to, że kobity zawsze czekają na pierwszy krok ze strony faceta a gdzie jest napisane, że zawsze tak ma być?

Gość dede1
jest tak naapisane w starym testamencie , który pisze : pamiętaj , żeby wykonać pierwszy krok !! :P

Gość pewna dziewczyna:_
w dzisiejszych czasach mężczyźni coraz bardziej tchórzą. Mało znam na prawdę facetów , którzy potrafią okazywać swoje uczucia w stosunku do kobiety. Spotkać ich to już rzadkość.

Bo takich fajnych facetów jest mało a ty sobie ubzdurałaś, że się ciebie boją. Szarak nie jest głupi i wie, że jak nie ma nic do zaoferowania albo mniej od innych to po co ma z siebie pajaca robić?