Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baja bongo heej

męska sprawa

Polecane posty

to juz trzecie temat, wszystko pisalam kulturalnie a i tak byly usuwane. jak to jest z masturbacja mezczyzn? zastanawia mnie czy moj facet to robi, kiedys przyznal sie ze tak, a potem wyparł. dlaczego po 4 latach zwiazku nie chce sie przyznac? mowilam, ze dla mnie to naturalne i nie musi sie krepowac

Zapewne się masturbuje jak ogromna większość, a nie przyznaje się bo mu wstyd pewnie, albo nie chce cię urazić.

No i niech sie masturbuj chłop, nie dziwie mu sie, tylko to mu zostalo w zyciu u boku takiej kutwy :O

Gość promykkk
ja kiedys pytalam sie swojego faceta to sie wyparl, i nawet byl zly za pytanie... po paru latach zaczelam delikatnie namawiac ze moglby to zrobic konczac stosunek itd ze mnie to podnieca to nie odzywal sie tydzien, wiec ja juz nic nie wiem czy kazdy facet czy nie...naprawde probowalam go namowic ze zrobie laske a potem on NIC nie pomoglo

Gość promykkk
jestem z moim partnerem juz ponad 10 lat wiec jakies tam czajebia czy krepacja nie sa znane, ale nie moge g namowic zeby wzial w reke i dokonczyk dziela :(

rus skoro jesteś chętny do udzielenia odpowiedzi to jestem ciekawa jak to się odbywa - ot tak, czy musi być jakis bodziec? musi mieć zdjęcie, filmik, czy wystarczy wyobraznia?