Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artekol

Przeczytaliście tutaj kiedyś temat o sobię?? ja ostatnio mialem taki przypadek

Polecane posty

Gość Artekol

Po jednym z weekendów, 2 tygodnie temu.. wchodzę sobie wieczorem w niedziele na kafeterie a tam temat "Wyszliśmy z dyskoteki a on uciekł" zainteresowało mnie to ponieważ dzień wczesniej wlasnie mialem taka sytuacje.. poznalem laske na dysce, było ciemno, byłem pijany- wydawała sie fajna.. a jak wyszlismy rano i juz bylo widnawo i zobaczylem jej brzydki ryj to po prostu uciekłem, powiedziałem, że ide się odlać w krzaki a spierdoliłem kite do domu.. no i jak się okazało temat był właśnie o mnie.. oczywiście w stu% nie jestem pewny, ale miasto, impreza, sama sytuacja która opisała owa laska- wszystko sie zgadzało... mialem wtedy niezłą beke ehehe

Gość kdsjnnksndcksnj
takich tematow jest milion to nie musi byc o tobie

Gość Artekol
zgodze się.. ale az taki zbieg okolicznosci? ten sam dzien, to samo miasto, i identyczna akcja...

Gość disney szanel
nie pisała jak była ubrana?

Gość Artekol
No nie pucowała się z tego ale opisala sytuację mniej więcej w ten sposób: "Wczoraj na imprezie poznałam fajnego faceta, tańczylismy i rozmawialiśmy ze sobą w klubie dobre 3 godziny... kiedy była już godzina 5 nad ranem i powoli klub robił się pustawy, postanowiliśmy wyjść razem, nie chciałam go zabierać do domu ale myślałam, że chociaż w ślinę wpadniemy... a co się okazało? tuż po wyjściu z lokalu owy pan powiedział, że idzie się załatwić i zwyczajnie uciekł.. nie wrócił już.. ehh załamałam się" i akcja identyczna z moją.. ja byłem oczywiście tym panem. później jako "kobieta" na kafeterii zapytałem prowokacyjnie "Hehehe też miałam taką sytuacje raz, a nie wziełaś wczesniej od niego nr tel? i skąd w ogole jestes?" i autorka tematu odpisała "nie miałam jego nr a jestem z Łodzi" , więc wszystko by się zgadzało, bo ja tez z Łodzi

Gość hahahahahah
ja tez z łodz:D

Gość byl rzeczywiscie
tak temat :D:D

Gość jn.
to ładnie w chuja zrobiles tą panne :D

Gość to ja byłam tą dziewczyną
ty skurwysynu!!! niech ja cie tylko spotkam w jakims klubie to ci skope jaja, całą noc przez ciebie płakałam

Gość olivia dunham
ale cipa z ciebie:o