Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaaa

depilacja twarzy

Polecane posty

Gość niwaaa

Hej:) mam taki problem. Mianowicie od pewnego czasu zauwazyłam włoski na mojej twarzy i bardzo mi to przeszkadza. Jestem jasną blondynka i te włoski równiez są jasne i bardzi widoczne przy świetle. Najdłuższe są nad gorna warga i na brodzie. I teraz chcialam was sie poradzic jak sie ich pozbyc. Myslalam o depilacji laserowej ale podobno nie dziala ona na jasne włoski i cienkie takie jak moje. O wosku nawet nie chce myśłeć bo potem odrastaja dłuższe i jest ich wiecej. Co mam zrobic. Te włoski naprawde mi przeszkadzaja jak mam sie ich pozbyc. Czy rzeczywiscie nie ma zadnego lasera ktory dziala na jasne włoski. DOdam ze jestem z Lublina. Sory za bledy i prosze o pomoc:)

Gość niwaaa
halllo nikt mi nic nie doradzi????

Gość niwaaa
na pożegnanie Małysza miała wąsy, jak dziadek

Gość niwaaa
cooo????

Gość nnmmm,
ja tez tak mam i niewiem co z tym zrobic:(

Gość z cyklu co dzisiaj zjadłam
w Lublinie na ul. Zbożowej 67 jest gabinet kosmetyczny, gdzie radzą sobie z takimi problemami. to jest ich strona www.animus24.pl

albo usuwasz wlosy laserem na stale (jesli nie pojdziesz to sie nie przekonasz czy da rade z Twoimi wloskami) - potrzebne jest kilka zabiegow albo co jakis czas depilusz np woskiem albo kremem - i trzeba powtarzac innych metod nie ma

Gość niwaaa
no tak wosk jest skuteczny ale kiedys czytalam wypowiedz jednej dziewczyny i po depilacji woskiem włoski zaczely jej sie rozrastac? z cyklu co dzisiaj zjadlam z kad wiesz ze na zbozowej radza sobie z jasnymi i słabymi włoskami?? moze znasz kogos kto korzystal z ich usług?? jesli tak to byla bym wdzieczna:) depilacja laserowa jak dla mnie jest kosztowna wiec nie chce wyrzucic pieniedzy w błoto i to tylko o to chodzi dlatego sie waham. nnmmm a Ty odkad masz taki problem, i tez masz jasne włoski???

Gość niwaaa
z cyklu co dzisiasj zjadlam zaplacili Ci za ta reklame czy jak??? żalosne, jesli Ciebie to nie dotyczy i nie masz nic do powiedzenia to nie wiem po co wogole tu wchodzisz , zeby sobie jaja porobic?? ludzie tutaj pisza z naprawde waznymi dla siebie sprawami

Gość mlodziak12346
:D🖐️

Gość niwaaa
to nie jest cyrk i jak komus sie nudzi to niech idzie na plac zabaw! dzieci..